Najboljše mobilne aplikacije za vodenje osebnih financ – 2020

S temi mobilnimi aplikacijami urediš svoje finance!

Zadnjič posodobljeno: :

Včasih se res težko upremo nakupu novega para čevljev, čeprav se zavedamo, da to ni nujno najboljše za našo denarnico. A za uspešno obvladovanje lastnih stroškov dan danes nimamo več izgovorov. Če namreč želite urediti svoje osebne finance, vam ni potrebno obiskati banke ali finančnega svetovalca. V zadnjih letih je bila zasnovana cela vrsta aplikacij, s katerimi lahko enostavno spremljate stroške in nadzorujete svoj proračun.

Spodaj smo za vas izbrali deset aplikacij, ki so namenjene uspešnemu upravljanju lastnih financ. Uporabljate jih predvsem zato, da boste analizirali svoje vzorce porabe denarja in ugotovili kjer lahko prihranite in kje imate najvišje stroške.

Če potrebujete pomoč pri omejevanju porabe in nadzoru svojih osebnih financ, morda potrebujete aplikacija za vodenje vaših osebnih financ. Izbirate lahko med številnimi aplikacijami, pri čemer se vsaka bori za uporabnike na svojevrsten način. Veliko aplikacij je namenjenih vodenju osebnega proračuna, nadzoru nad porabo. Ene ponujajo opozorila, ko ste blizu porabe v določenem segmentu. Naprimer v določenem obdobju presežete proračun namenjen nakupom oblačil. Število aplikacij za upravljanje denarja in osebnih financ je veliko. Za vas smo se zelo potrudili in ustvarili seznam najboljših proračunskih aplikacij, ki jih lahko uporabljaš tudi ti!

1. Mint

Ta brezplačna aplikacija vam omogoča enostaven pregled vseh računov, kartic, posojil in naložb. Ob njej boste uspešno poskrbeli za vse prihodke in odhodke ter ustvarili budgete in nastavili opomnike. Aplikacija ponuja tudi možnost strokovnega nasveta. Pravi finančni menedžer v spletni izdaji, kajne?

NALOŽI APLIKACIJO

2. MoneyControl

“Kratka predstavitev osebnih financ” je moto te aplikacije, namenjene spremljanju lastnih stroškov. Odlikuje ga preprost vmesnik za upravljanje, hkrati pa ponuja vse potrebne postavke za upravljanje proračuna, sledenje odhodkov, načrtovanje in prihranke.

NALOŽI APLIKACIJO

3. 1Money

1Money lahko zelo enostavno postane vaš osebni finančni upravitelj. Omogoča vam preprost način za sledenje stroškov in hitro ustvarjanje proračuna. Z njegovo pomočjo lahko spremljate stanje na svojih računih in učinkovito dosežete svoje finančne cilje.

NALOŽI APLIKACIJO

4. Digit

Poleg tega, da uspešno spremlja dnevne stroške, vam bo ta aplikacija pomagala prihraniti tudi nekaj evrov. Aplikacija namreč uporablja priznani Googlov algoritem, ki na podlagi mesečnih transakcij na vašem tekočem računu občasno dvigne del denarja na poseben varčevalni račun, ne da bi se tega sploh zavedali. Na koncu boste morda pozitivno presenečeni, tako kot takrat, ko v žepu zimske jakne slučajno najdete bankovec.

NALOŽI APLIKACIJO

5. Wally

Aplikacija z všečnim imenom bo resnično služila kot vaša spletna denarnica. Ponuja možnost nastavitve stroškov po kategorijah in prinaša možnost dnevnega, tedenskega in mesečnega spremljanja izdatkov. V veliko pomoč je lahko tudi pri shranjevanju računov, ta segment pa je še posebej koristen za mala podjetja, saj lahko olajša njihovo finančno letno računovodstvo.

NALOŽI APLIKACIJO

6. Spendee

Snovalci aplikacije zagotavljajo, da boste s to aplikacijo vaše finance pripeljali v vrhunsko formo. Njen cilj je zagotoviti popoln nadzor nad stroški in aktivno evidentirati vse finančne stroške. Ponuja tudi možnost ustvarjanja skupne denarnice, kjer lahko svoj dohodek delite z drugimi družinskimi člani, prijatelji ali ljubezenskimi partnerji.

NALOŽI APLIKACIJO

7. Goodbudget

Če pri oblikovanju proračuna običajno vnaprej rezervirate določene zneske, je Goodbudgete idealna aplikacija za vas. Namesto v klasični papirnati kuverti lahko denar za določeno dejavnost shranite v virtualni in tako uspešno sledite stroškom v okviru gospodinjskega proračuna.

NALOŽI APLIKACIJO

8. Expense Manager

Je preprosta in intuitivna aplikacija, ki vsebuje vse, kar potrebujete za upravljanje virtualne čekovne knjižice. Poleg sledenja stroškom lahko zelo enostavno ustvarite osebne proračune in ste “sam svoj gospod”, ko gre za finance.

NALOŽI APLIKACIJO

9. Spending Tracker

Ta aplikacija omogoča preprosto in sistematično sledenje stroškov z ustvarjanjem različnih podkategorij. Odlična lastnost te aplikacije je, da s pomočjo grafikonov uporabniku prikazuje dinamiko prihodkov in odhodkov.

NALOŽI APLIKACIJO

10. Gorenjc

Gorenjc je tvoj brezplačni asistent za nadzor nad nakupi, enostavno shranjevanje računov, spremljanje cen goriv, pregled porabe ter sledenje garancij. Omogoča ti pregled nad stroški kjerkoli, kadarkoli.

NALOŽI APLIKACIJO

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Nova avdio aplikacija Quilt skrbi za vaše dobro počutje