Darilo, ki bo razveselilo vsakega moškega

Zadnjič posodobljeno: :
Oglasno sporočiloPanasonic

Naj bo novo leto, rojstni dan ali obletnica, vaš moški si zasluži najboljše. Zato je izbira pravega darila še kako pomembna.

Iz bogate vrhunske ponudbe izdelkov Panasonic smo izbrali dve popolni darili za moške v tem prazničnem času.

Slušalke Panasonic RZ-S500W

Nove, popolnoma brezžične (True Wireless) slušalke Panasonic RZ-S500W uporabljajo tehnologijo dvojnega hibridnega odpravljanja hrupa, ki doseže popoln učinek odpravljanja hrupa. Dvojno hibridno odpravljanje hrupa omogoča, da se lahko popolnoma posvetite svoji glasbi. Slušalke so izjemno kompaktne in omogočajo stabilno Bluetooth povezavo s telefonom. Tako nikoli ne boste imele Bluetooth motenj, ko ste na kraju z veliko ljudmi. Panasonic RZ-S500W je na voljo v črni in beli barvi. Uporabnikom zagotavlja uživanje v poslušanju vsebin brez zunanjega hrupa. Če pa se še vedno želite zavedati zvokov okoli sebe in želite varno hoditi po mestu, zavedajoč se prometnih zvokov, lahko z dotikom na senzor preklopite slušalke v način zvoka iz okolice.
Za ljubitelje še boljšega zvoka ima Technics svojo različico slušalk – gre za vrhunski model EAH-AZ70W, ki si tehnologijo za odpravljanje hrupa deli z modelom Panasonic in ponuja še bolj napreden zvočni dizajn.

Brivnik Panasonic ES-LV9Q

Ta popoln brivnik je zelo kakovosten in bo vaši bradi dolga leta zagotavljal gladko in nežno britje. Narejen je na Japonskem in z rezili, ki jih navdihujejo meči japonskih samurajev. Brivnik Panasonic ES-LV9Q je opremljen s pametnim senzorjem, ki zazna razlike v gostoti brade na različnih področjih obraza in tako nadzoruje moč britja glede na debelino brade. Glava Multiflex 5D se prilagaja obliki vratu in v kombinaciji z vgrajenimi petimi rezili omogoča natančno britje. Notranje rezilo je nameščeno pod ostrim kotom 30 stopinj, katerega poganja hitri linearni motor, ki maksimizira rezalno sposobnost. Hitri linearni motorni pogon omogoča enakomerno in popolno britje s frekvenco 14.000 ciklov na minuto. Ko končate z britjem, britvico preprosto položite v priloženo postajo za polnjenje in samodejno čiščenje. Polnjenje se bo začelo takoj, postopek čiščenja in sušenja pa lahko aktivirate s tipko na postaji.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!