fbpx

Najboljše ogrevane rokavice za mrzle zimske dni 2021

Foto: Yaroslav Shuraev /Pexels

Ko se temperature znižajo, se lahko začnejo najljubše zimske aktivnosti. Govorimo o smučanju, sankanju, drsanju, planinarjenju. Če želite resnično uživati v teh dejavnostih, potrebujete najboljšo opremo, ki poskrbi, da vas ne bo zeblo. Gre za ogrevane rokavice, ki bodo poskrbele, da bodo vaše roke na toplem.

Vrste ogrevanih rokavic

Kemično ogrevane rokavice vsebujejo žep, kamor lahko vstavite grelni aparat za enkratno uporabo, ki se aktivira z zrakom. Ta se v stiku z zrakom segreje, toplota pa traja približno do osem ur.

Električne ali baterijske ogrevane rokavice pa je potrebno napolniti ali pa jim dodati baterije. Predal za baterije je povezan z vrsto ogrevanih žic, ki so vdelane v tkanino rokavic. Večina električnih ogrevanih rokavic ima različne nastavitve toplote, ki bodo porabile različne količine energije baterije.

Kaj je potrebno upoštevati pri nakupu ogrevanih rokavic

Najpomembneje je prileganje. Priporočamo, da si izmerite roko in se pred nakupom sklicujete na tabelo velikosti, ki jo imajo spletne prodajalne. Za popolno udobje je potrebno, da udobno upognete roko, celotno zapestje pa mora biti pokrito.

Da ostanejo rokavice popolnoma tople, se morate prepričati, da so odporne proti vetru in vremenskim razmeram, še posebej, če jih nameravate nositi na snegu.

Zunanjost naj bo mešanica najlona ali poliestra, notranja podloga naj bo iz flisa ali volne. Ogrevane rokavice se razlikujejo tudi glede na debelino. Vodoodporna zaščita vam bo pomagala zaščititi roke pred vremenskimi vplivi, vendar ne pozabite, da bodo zato manj zračne in bodo vaše roke mokre.

Večina baterijskih rokavic z ogrevanjem ponuja litijeve baterije za ponovno polnjenje. Baterije za ponovno polnjenje običajno nudijo dve do deset ur toplote. Za daljši čas ogrevanja boste morali kupiti dodaten komplet, da boste imeli s seboj zamenjavo.

Ni izdelkov za prikaz!

Nakup izdelkov brez DDV-ja na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV – lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja – davka na dodano vrednost, v kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobite posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebije partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!