fbpx

Najboljše pametne ure 2021, ki niso Apple Watch

Najboljše pametne ure 2021 z Androidom ali svojim sistemom

Foto: Amazon

Če ste tudi vi padli pod urok obsesije Apple Watcha, dovolite, da na vas uporabimo protiurok.

Ikonično uro kvadratne oblike danes srečujemo na vsakem koraku. Ne manjka niti na zapestjih vplivnih igralcev, športnikov, oblikovalcev in glasbenih senzacij. Celo nekdanjega ameriškega predsednika Obamo so že večkrat opazili, da jo nosi. Ne glede na to, kdo ste, kje živite ali celo koliko zaslužite, si vsi želijo – ne, potrebujejo – lastno uro Apple Watch.

A to še ne pomeni, da je Apple Watch edina možnost na trgu, o kateri je vredno razmisliti – niti približno. Tam zunaj vas čaka cel svet pametnih ur in čeprav morda ne sodijo v obsežen proizvodni ekosistem podjetja s sedežem v Cupertinu, so vseeno vredne vašega premisleka. Navsezadnje ura Apple Watch še zdaleč ni popolna – kljub spolirani zunanjosti in brez naporne integracije z iPhonom, se še vedno veliko uporabnikov pritožuje nad slabo življenjsko dobo baterije, ima težave s povezavo Bluetooth, prav tako z naključnimi napakami pri ponovnem zagonu. In tudi, če deluje za večino ljudi, to še ne pomeni, da boste vi iz te pametne ure dobili vse, kar rabite. Ne glede na to, ali iščete nekaj, kar ponuja več športnih načinov, kot jih boste kdaj koli uporabili, ali pa nekaj, kar lahko zdrži več dni brez polnjenja, bodite prepričani, da smo vse to pokrili z našim seznamom Najboljše pametne ure (2021), ki niso Apple Watch.

Namig: V kolikor želite dodatne popuste Amazon Prime, nižjo poštnino ter dostop do digitalne knjižnice filmov in knjig, vam svetujemo, da se včlanite v Amazon Prime.
REGISTRACIJA IN PREIZKUS – AMAZON PRIME

Ko kupujete pametno uro, ki je izven Applove ponudbe, morate upoštevati številne dejavnike, ki vam bodo zagotovili, da boste dobili največ za svoj denar.

Najboljše pametne ure 2021 nudijo vse, kar rabite.
Foto: Amazon

Operacijski sistem

Ko so pametne ure začele preplavljati trg, je bilo možnosti, ki se ponašajo s kakršno koli navzkrižno združljivostjo, zelo malo. Uporabniki Appla in Androida so se tako znašli zaprti v svojih operacijskih sistemih. Danes lahko prenesete aplikacijo za skoraj vse nosljive naprave, vendar je vsekakor vredno poiskati programsko opremo, ki jo uporablja vaša pametna ura.

Povezljivost

Večina ur na trgu ponuja vsaj določeno stopnjo povezljivosti Bluetooth in WiFi. Tako kot pri pametnih telefonih so tudi te omejene na aplikacije kratkega dosega, kot so seznanjanje slušalk, komunikacija s senzorji neodvisnih proizvajalcev in posodobitve brezžičnega sistema. Vendar pa pametne ure vedno bolj podpirajo tudi mobilna omrežja, in sicer v obliki 3G, 4G, LTE tehnologije. V praksi to pomeni, da na zapestje dejansko dobite popolnoma funkcionalen telefon, pri katerem ni treba seznanjanja za pretakanje glasbe, sprejemanje klicev in GPS navigacijo

Življenjska doba baterije

Če ste eden tistih uporabnikov Apple Watcha, ki se nenehno pritožuje nad omejeno življenjsko dobo baterije, boste z veseljem sprejeli dejstvo, da obstajajo nekatere druge možnosti, ki se v tem segmentu obnesejo veliko bolje. Dejansko nekatere ure, ki jih najdete na tem seznamu, le redko zapustijo vaše zapestje potrebujejo, saj lahko z enim polnjenjem delujejo teden ali dva.

Sledenje dejavnosti

Ena glavnih prednosti pametnih ur je njihova sposobnost, da so tudi sledilnik dejavnosti. Če je vaša glavna skrb fizična pripravljenost, se odločite za model s široko paleto športnih profilov. In če bi vas zanimala kakovost vašega spanca, obstajajo celo pametne ure, ki ponujajo vgrajen sledilnik spanca, ki meri čas budnosti in čas spanca.

GPS

Nenazadnje se številne pametne ure danes ponašajo z integriranim GPS-om, ki jim omogoča sledenje prevoženi razdalji, zagotavlja natančno navigacijo na zapestju in celo skrbi za vremenska poročila v vaši okolici.

Najboljše pametne ure 2021, ki niso Apple Watch

Znižano za 33,03 EUR
Withings ScanWatch Hybrid Smartwatch mit EKG,...
Withings ScanWatch Hybrid Smartwatch mit EKG,...
299,95 EUR −33,03 EUR 266,92 EUR
Znižano za 140,00 EUR
Skagen Smartwatch HR Falster 3 - Milanaise Tracking der...
Skagen Smartwatch HR Falster 3 - Milanaise Tracking der...
Mit einer Akkuladung mehrere Tage Akkulaufzeit im Erweiterten Akkumodus.; Geschätzte 24 Stunden...
299,00 EUR −140,00 EUR 159,00 EUR
Znižano za 42,26 EUR
Znižano za 21,63 EUR
Garmin Fenix 6 Pro Solar Smartwatch...
Garmin Fenix 6 Pro Solar Smartwatch...
Farbe: schwarz; Marke: Garmin; Drahtlose kommunikations technologie: wlan; Gps Or Navigation System
733,62 EUR −21,63 EUR 711,99 EUR
Znižano za 77,11 EUR
HUAWEI WATCH GT 2 Pro Smartwatch, 1,39 Zoll AMOLED...
HUAWEI WATCH GT 2 Pro Smartwatch, 1,39 Zoll AMOLED...
229,00 EUR −77,11 EUR 151,89 EUR

Zadnja posodobitev 2022-10-07 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Najbolje prodajane pametne ure 2021 na Amazon.de

Znižano za 8,27 EUR1. Najbolje prodajan
Tisoutec Smartwatch Damen Herren Fitness Tracker Uhr...
138 Ocen
Znižano za 7,77 EUR2. Najbolje prodajan
Oraimo Smartwatch für Herren Kinder, Fitnesstracker...
642 Ocen
Znižano za 10,00 EUR8. Najbolje prodajan
Smartwatch, 1.69 Zoll HD Voll Touchscreen Fitness...
1.804 Ocen
Znižano za 15,00 EUR9. Najbolje prodajan
Blackview Smartwatch Herren, X1 Smart Watch Fitnessuhr...
10.569 Ocen
Znižano za 40,00 EUR10. Najbolje prodajan
HUAWEI WATCH FIT new Smartwatch, 1,64 Zoll lebendiges...
1.200 Ocen

Zadnja posodobitev 2022-10-07 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakup izdelkov brez DDV-ja na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV – lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja – davka na dodano vrednost, v kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobite posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!