Najboljše pametne ure za moške in ženske 2018

Znajo pokazati, koliko je ura, prikazujejo obvestila, poganjajo aplikacije in še videti so zelo modno in futuristično – to so najboljše pametne ure za moške in ženske 2018.

Pametne ure, če ne zaradi funkcije pa gotovo zaradi zaslona namesto mehanske številčnice, ne sodijo med klasično elegantne ure. Imajo pa zato v rokavu celo vrsto trikov. Lahko glasovno iščemo po spletu, če nam ni nerodno to početi v tujem jeziku, znajo beležiti korake, kalorije, srčni utrip in podrobneje športne dejavnosti ter, slednje žal pri nas ne deluje, z njimi lahko tudi plačujemo. Glede estetike pa nedvomno velja, da tudi po videzu niso več plastični tujek na zapestju.

Na eni strani je Apple Watch, ki deluje le v okolju sistema iOS, na drugi pa cela vrsta izdelkov za Android, med katerimi pa večina zadovoljivo delujejo tudi v povezavi z Applovimi telefoni. Obratno kajpada ne velja. Zbrali smo najboljše pametne ure za moške in ženske 2018, ki so resnično prihodnost ‘merjenja časa’.

Galerija slik – Najboljše pametne ure za moške in ženske 2018

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Bodite ves čas povezani in naj vam nič ne uide s pametnim telefonom Huawei