fbpx

Najboljše pametne ure za moške in ženske 2018

Znajo pokazati, koliko je ura, prikazujejo obvestila, poganjajo aplikacije in še videti so zelo modno in futuristično – to so najboljše pametne ure za moške in ženske 2018.

Pametne ure, če ne zaradi funkcije pa gotovo zaradi zaslona namesto mehanske številčnice, ne sodijo med klasično elegantne ure. Imajo pa zato v rokavu celo vrsto trikov. Lahko glasovno iščemo po spletu, če nam ni nerodno to početi v tujem jeziku, znajo beležiti korake, kalorije, srčni utrip in podrobneje športne dejavnosti ter, slednje žal pri nas ne deluje, z njimi lahko tudi plačujemo. Glede estetike pa nedvomno velja, da tudi po videzu niso več plastični tujek na zapestju.

Na eni strani je Apple Watch, ki deluje le v okolju sistema iOS, na drugi pa cela vrsta izdelkov za Android, med katerimi pa večina zadovoljivo delujejo tudi v povezavi z Applovimi telefoni. Obratno kajpada ne velja. Zbrali smo najboljše pametne ure za moške in ženske 2018, ki so resnično prihodnost ‘merjenja časa’.

Galerija slik – Najboljše pametne ure za moške in ženske 2018

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!