Najboljše poceni naglavne slušalke 2018, ki za svoj denar ponujajo največ

Najboljše poceni naglavne slušalke 2018, ki za svoj denar ponujajo največ.

Nihče ne more z gotovostjo trditi, katere so najboljše slušalke, saj nimamo vsi enako občutljivega sluha, še manj enako prefinjenega občutka za zvok. A na našem seznamu boste zagotovo našli najboljše poceni naglavne slušalke 2018, ki za svoj denar ponujajo največ.

Izdelovalci so se letos posebej potrudili pri izdelavi slušalk – slušalke s čepki v slušnem kanalu, potem slušalke, katerih blazinice so na uhlju, pa tiste, ki se popolnoma prilagodijo obliki vašega kanala. Lahko so brezžične ali žične in imajo ali pa nimajo sistema aktivnega blaženja hrupa. In še bi lahko naštevali.

Opisi zvenijo futuristično, a ni nujno, da zanje damo celo bogastvo. Nimajo vsi ljudje enako visokih zahtev glede kakovosti zvoka in nekaterim je zven iz nekaterih cenenih slušalk čisto soliden. V to se boste prepričali, če si ogledate naš seznam najboljših poceni naglavnih slušalk 2018, ki za svoj denar ponujajo največ.

MARSHALL MAJOR II

MARSHALL MAJOR II
MARSHALL MAJOR II

Te slušalke so klasične oblike, torej so sestavljene iz dveh ušesnih blazin, ki pa uhlja ne prekrijeta v celoti. Za nošenje so udobne, ničesar pa vam ni treba potiskati v sluhovod. Marshall je v svetu zvoka uveljavljeno ime in zna biti, da gre za ene najboljših slušalk s ceno okoli 60 evrov. Imajo tudi posebno obliko in izstopajo.

SHURE SE112

Zanje pravijo, da nudijo najboljše razmerje med udobjem, zvokom in mobilnostjo. Pa še drage niso, vsaj pretirano ne. So žične slušalke s čepki, ki ‘sedejo’ v sluhovod, če namestimo ravno prav velike nastavke.

Sicer v tej kategoriji slušalk lahko najdemo tudi še mnogo cenejše slušalke, vendarle pri njih ne gre le za kakovost zvoka. Pomembno je tudi, kako kakovostno so izdelane, da po mesecu ali dveh kabel ne poči, slušalke pa ne postanejo kupček nepotrebne plastike.

AUDIO TECHNICA ATH-M20X

AUDIO TECHNICA ATH-M20X
AUDIO TECHNICA ATH-M20X

Če blazinice v celoti prekrijejo uhelj in so tudi kakovostno narejene, potem takšne slušalke dobro pasivno dušijo hrup, zato lahko resnično uživamo v zvoku. Za te slušalke nekateri trdijo, da imajo nadpovprečno dober zvok glede na to, koliko evrov boste zanje odšteli.

ADVANCED S2000

So slušalke za aktivne, kar pomeni, da so narejene, da trajajo dlje – so bolj odporne proti vlagi (potu), ušesni čepki pa se trdneje ‘primejo’ sten sluhovoda. Čepki so ergonomsko oblikovani, a niso pretežki, da bi motili med fizično dejavnostjo. Zvok tudi ni slab.

PANASONIC ERGOFIT RP-TCM125-K

PANASONIC ERGOFIT RP-TCM125-K
PANASONIC ERGOFIT RP-TCM125-K

Panasonicove slušalke sodijo med cenejše, a so kljub temu še vedno dokaj udobne, zvok pa je precej dostojen.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!