fbpx

Najboljše poročne fotografije 2018, ki vas bodo resnično ganile

Najboljše poročne fotografije 2018

V preteklosti nismo poznali profesije poročnega fotografa, danes pa jih najdemo na vsakem koraku. A tisti pravi umetnik se razlikuje od povprečnežev le v eni stvari – v pravem trenutku, na pravem mestu in iz pravega kota v objektiv ujame najmočnejša čustva, ki jih ni mogoče ubesediti.

Poročni fotografi so začeli uvajati tehnike in oblikovati številne sloge, s katerimi naj bi dokumentirali enega najpomembnejših dni v življenju para. In spretnosti pravih profesionalcev prepoznava Fearless Awards, tekmovanje, na katerem se poročni fotografi že osmo leto zapored potegujejo za naziv najboljšega.

Ustanovitelj tekmovanja, ki je zdaj že upokojen fotograf, je ustvaril ta projekt z namenom, da bi predstavil delo mladih poročnih fotografov, ki so naredili fascinantne fotografije, ki presegajo običajno fotografijo.

V družini Fearless fotografov je že 3100 članov, ki so zelo aktivni, se izobražujejo, izboljšujejo in si pomagajo. V galeriji pa smo zbrali njihove najboljše fotografije letošnjega leta.

Galerija slik – Najboljše poročne fotografije 2018

Dodatne Informacije

Več informacij:
fearlessphotographers.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!