Najboljše ušesne slušalke, ki nudijo videz in kvaliteto

Zadnjič posodobljeno: :

Ko ušesne slušalke niso zaposlene z zapletanjem v žepu ali torbici, razbijajo monotonost vožnje z avtobusom, nudijo umik v lasten svet, dostavljajo motivacijsko gorivo pri športno aktivnosti,... Kljub temu, da slušalke za v uho nimajo takšnega renomeja kot naglavne slušalke, pa se jim godi krivica, saj med njimi najdemo veliko takih, ki po kvaliteti in izgledu prav nič ne zaostajajo za velikimi. Poglejmo si najboljše ušesne slušalke po izboru uredništva za leto 2015.

Če pustimo ob strani težave z zapletanjem, hitro ugotovimo, da so ušesne slušalke vsaj taka, če ne še boljša izbira kot naušesne in da ne gre samo za poceni robo. Del tega vtisa gre verjetno pripisati dejstvu, da se nas večina s tovrstnimi slušalkami sreča ob nakupu mobilne naprave, kamor so priložene. A jasno ne tiste najboljše ušesne slušalke. Takih pa je v tem segmentu sicer malo morje.

PREBERITE ŠE: Lestvica ”najboljših” naglavnih slušalk

In še en razlog zakaj velike zmagujejo nad malimi. Izgled. Velike se pri povprečnemu uporabniku prodajajo z videzom, svoje pa dodajo še podpisi slavnih imen (npr. Beats by Dre) ali popularnih znamk. Male se lahko po drugi strani izkažejo samo s tehnično reprodukcijo zvočnih valov, ki pa jih ne vidimo, kot vidimo velik spoliran dizajn. Ta je bil pri majhnih slušalkah dolgo sekundarnega pomena, danes pa tudi male stavijo nanj. Konec koncec so tovrstne slušalke kot uhani, ki dopolnjuje naš imidž. Resda se dokaj slabo vidijo, a dovolj, da vedo, da dajo tudi kaj nase, ne samo vase.

Urbanears x Marc Jacob

Urbanears x Marc Jacob
Urbanears x Marc Jacob

Urbanears x Marc Jacob so modne in funkcionalne. Najdemo jih v sedmih različnih barvah, med katerimi najbolj izstopajo tiste, katerih čepki barvno spominjajo na oljni madež.

Normal

Normal
Normal

Normal so slušalke, ki so narejene samo za vaše uho. Kako? Naložite si mobilno aplikacijo, slikajte svoje uho in jo pošljete proizvajalcu, kjer zadevo prevzame 3D tiskalnik. Več o slušalkah Normal.

Inspire 400

Inspire 400
Inspire 400

Yurbuds slušalke Inspire 400 so ustvarjene za ženske, ki jim je fitnes drugi dom. Narejene so za najbolj divje športne aktivnosti in ne bodo padle iz ušes, pa če se še tako trudite.

Sennheiser PMX 695i

Sennheiser PMX 695i
Sennheiser PMX 695i

Sennheiser PMX 695i slušalke so odporne na pot, zatorej odlične za vadbo. Po aktivnosti jih lahko celo umijete pod tekočo vodo. In kot vse Sennheiser slušalke, so tudi te Hi-Fi, zato ponujajo res premijski zvok.

Cantaloupe Ear Buddies

Cantaloupe Ear Buddies
Cantaloupe Ear Buddies

Cantaloupe Ear Buddies so simpatične dekliške slušalke, ki po izgledu spominjajo na mešanico kolebnice in gumitvista. Enostavne, kvalitetne, v prvi vrsti pa predvsem zanimiv modni dodatek.

Heart Rate Monitor

Heart Rate Monitor
Heart Rate Monitor

LG Heart Rate Monitor slušalke poleg predvajanja glasbe merijo tudi vaš srčni utrip. So glasovno vodljive in z brezžičnim medaljonom, ki skrbi za prenos podatkov in povezljivost z drugimi nosljivimi napravami.

Bluebuds

Bluebuds
Bluebuds

Bluebuds X so brezžične slušalke, ki vas bodo zlahka premagale v vzdržljivosti. Brez predaha (beri polnjenja) namreč zdržijo do 8 ur, tako da če niste profesionalni športnik, se ni za bati, da bi vam kje na sredi glasba v ušesih utihnila. Imetnikom iPhona se bo ob uporabi na zaslonu poleg ikone za baterijo pojavila nova, ki bo prikazovala stanje polnosti slušalk, tako da boste točno vedeli, kdaj je čas za novo dozo ”elektrolitov”.

Sports-Fi S6

Sports-Fi S6
Sports-Fi S6

Slušalke Sports-Fi S6 s kljukico za uho vam ne bodo nikoli zdrsnile iz ušesa, ne glede na to, kaj boste počeli. Rojene pa so za tek.

Roam

Roam
Roam

Če ste mahnjeni na dizajn in zato pristaš naglavnih slušalk, vas bodo slušalke Roam spreobrnile. Način kako kombinirajo tehnično in modno plat jim namreč daje naziv Beats by Dre naušesnih slušalk.

QuietComfort

QuietComfort
QuietComfort

Če uporabljate naglavne slušalke zaradi boljše zvočne izolacije, si boste s slušalkami QuietComfort premislili in prešaltali na manjšo verzijo. Pa ne verjemite naši besedi, verjemite proizvajalcu – Bose – za katerega mislimo, da ima odlične prodajne reference. A ker včasih ni vedno dobro, da popolnoma izklopim zunanji svet, je tu opcija Aware Mode, ki v uho spusti tudi zvok od zunaj.

Bombshell

Bombshell
Bombshell

Ko govorimo o Bombshellu, ne govorimo o modrčkih Victoria’s Secret, pač pa o slušalkah odpornih na pot, iz ohišja Pureclean in ušesih čepkov iz gela, ki preprečuje nabiranje bakterij (ne glede na to ali slušalke očistimo ali ne).

Dash

Dash
Dash

Dash so prve pametne slušalke na svetu. Nudijo zatočišče 4 GB glasbe, kar pomeni, da so glasbeni predvajalniki in pametni telefoni ob njih odveč. Poleg hrambe glasbe spremljajo tudi vašo aktivnost, ki je pretvorjena v številke prek pripadajoče mobilne aplikacije (za iOS in Androide). Vse kontrole pa imamo kar na samih slušalkah.

GreenBUDZ

GreenBUDZ
GreenBUDZ

GreenBUDZ so slušalke iz lesa in torej ekološko prijazne. Drevo izbire je palisander (tropsko drevo), imajo pa tudi lesen navijalni boben za kabel.

Happy Plugs Animal Print

Happy Plugs Animal Print
Happy Plugs Animal Print

Če želite prebuditi žival v sebi, so slušalke Happy Plugs Animal Print z vzorcem geparda prava izbira. Stilistični dodatek pa je tudi kabel, ki deluje kot rep. Roar!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljši dodatki za tek: za najboljšo tekaško izkušnjo