Najboljši božični sejmi v Evropi 2018

Pssst... Slišite? To je zvok božičnih zvoncev v daljavi. Božiček počasi že prihaja v evropske konce. Ker se prestolnice želijo čim lepše pripraviti na njegovo dobrodošlico, je proces okraševanja mest že v polnem teku, recepti za okusne dobrote pa se izpopolnjujejo, saj bomo tudi letos v precepu, kateri najboljši božični sejmi v Evropi 2018 obiskati, da boste uživali v okusnih dobrotah in soju lučk.

Vreme je že začelo kazati svoje zobe in napoveduje prihod zime. Skladno s tem se je začel tudi proces okraševanja mest in priprav na najlepši mesec v letu – v metropolah so ulice že okrašene, pripravlja se tudi najboljša ponudba hrane in pijače, ki jo bodo obiskovalci lahko uživali v mrzlih zimskih večerih.

Slovenski božični sejem nam je pri srcu, ker je ‘naš’, a druge evropske prestolnice se lahko tudi pohvalijo z zanimivo ponudbo. Od Nemčije, Češke in Nizozemske do Belgije in Madžarske. Izbor je bogat, na vas pa je, da izberete, kateri najboljši božični sejmi v Evropi 2018 so po vašem okusu.

Galerija slik – Najboljši božični sejmi v Evropi 2018

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
#WanderlustGermany – Aktivne počitnice v Nemčiji