Najboljši brivniki – prirezovalniki brade 2020: movember je čas za urejeno brado

Zadnjič posodobljeno: :

Vas zanima, kateri so najboljši brivniki - prirezovalniki brade 2020? Ker smo že globoko zakorakali v mesec movember, ko si moški v čast boja proti raku na prostati puščajo brado, je čas, da pregledamo, kako bodo kljub temu ostali urejeni. Čas je za izbiro dobrega brivnika.

Pred vami so najboljši brivniki – prirezovalniki brade 2020, ki bi se morali znajti v toaletni torbici vsakega moškega.

Moške brade so že nekaj let v trendu. Če so jih nekoč pustili rasti le tako imenovani gozdarji, so ta trend v zadnjih letih posvojili tudi mestni logarji – hipsterji. Ti so brado dvignili v simbol boja proti raku na prostati in njeno nego postavili na višji nivo. Urejena brada je prvo kar opazimo pri njenem lastniku. Če ste torej ponosni lastnik brade ali pa le iščete darilo zanj, priporočamo, da izberete med temi prirezovalniki oziroma trimerji brade.

Panasonic ER-GB61

Panasonic ER-GB61

Uredite si brado po svojem okusu. S kombinacijo 3 nastavkov boste dosegli 39 različnih dolžin brade od 0,5 mm do 20 mm. Prirezovalnik je enostaven za čiščenje z vodo in z odstranljivim rezilom za enostavno vzdrževanje. Udobju oblikovanja bo pripomogla ergonomska oblika trimerja.

Remington MB4200

Remington MB4200

Kompaktni Endurance Groomer Remington MB4200 združuje eleganten videz z odlično funkcionalnostjo za natančno oblikovanje. Rezila ComfortTip iz nerjavečega jekla zagotavljajo poenostavljeno nego brade. Inovativna litijeva baterija z visoko vzdržljivostjo zagotavlja, da bo 12 mesecev polna na 70 odstotkih. Lahko se polni tudi prek USB-priključka.

Philips Series 5000

Philips Series 5000

Philips serija 5000 vsebuje en sam nastavek, ki omogoča prirezovanje dlak od 0,4 mm in doseže največ 10 mm. Dolžino lahko prilagajate v majhnih korakih, kar vam omogoča natančno oblikovanje brade. Polna baterija zdrži 1 uro uporabe.

Panasonic ER-GB96

Panasonic ER-GB96

Panasonic ER-GB96 je opremljen z nastavkom, ki omogoča prirezovanje brade od 0,5 mm do 30 mm. 58 različnih nastavitev vam bo pomagalo oblikovati gosto in močno brado ali pa le majhno bradico za bolj “pisarniški stil”. Baterija omogoča 50 minut delovanja.

Braun MGK5280

Braun MGK5280

Braun MGK5280 9 v 1 vključuje trimer za brado, obraz, glavo, telo, ušesa in dlake v nosu ter brezplačno britvico Gillette Fusion5 ProGlide za konturo brade. Ne glede na to, kakšno vrsto brade imate, se motor AutoSensing prilagodi katerikoli vrsti brade za gladko obrezovanje. Nemška tehnologija z litij-ionsko baterijo zagotavlja 100 minut brezžičnega britja.

Wahl 9818-116

Wahl 9818-116

V našem izboru Najboljši brivniki – prirezovalniki brade 2020 je tudi eleganten trimer z visokokakovostnim ohišjem iz obdelanega in brušenega nerjavečega jekla. Revolucionarna litij-ionska baterija omogoča do 4 ure delovanja s samo 1 uro polnjenja. Vsebuje 3 različne nastavke za oblikovanje brade od 2 do 12 mm.

Philips Series 9000

Philips Series 9000

Za vse, ki si zares želite popolno brado z najbolj ravnimi robovi, je Philips serijo 9000 opremil z laserjem, ki vas bo natančno vodil skozi britje. Reže lahko od 0,4 mm do največ 7 mm, zato ni najbolj primeren za močnejše brade. Življenska doba baterije je 120 minut.

Philips Series 7000

Philips Series 7000

Phlips Series 7000 ima integriran vakuumski sistem za lovljenje odrezanih dlak. Patentirana tehnologija dvojnega reza dviguje dlake na bradi z rezili iz nerjavečega jekla. Brado boste oblikovali s pomočjo 20 nastavljivih dolžin od 0,5 mm do 10 mm. Baterija prirezovalnika pa bo delovala kar 80 minut.

BaByliss E886E

BaByliss E886E

Na našem seznamu Najboljši brivniki – prirezovalniki brade 2020 je tudi prirezovalnik BaByliss, ki se ponaša z inovativno tehnologijo rezila W-Tech. Ima 33° vrtljivo brivno glavo za natančno in udobno britje. Z 48 rezilnimi dolžinami od 0,4 mm do 10 mm boste dosegli idealno obliko svoje brade. Litij-ionska baterija s funkcijo hitrega polnjenja pa bo poskrbela za 60 minut nemotenega britja.

Nasvet: včlanite se v Amazon Prime

Amazon Prime je največji “shopping” klub na svetu, ki hkrati članom omogoča dostop do največje digitalne knjižnice na svetu. Članstvo Amazon Prime lahko delite s svojim partnerjem oziroma članom vašega gospodinjstva. Če ste študent, lahko vašega cimra obdarite s tem, ko ga povabite v svoj Amazon Prime račun. Tako tudi on prejme ugodnosti, kot so znižana ali celo brezplačna poštnina, brezplačno pretakanje video posnetkov, shranjevanje fotografij, dostop do izjemnih ponudb in še več. Preprosto dodajte člana vašega gospodinjstva v razdelek svojega računa Amazon Household.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!