fbpx

Najboljši hoteli na Azurni obali, za oddih v mondenem središču Francije

Foto: booking.com

To so najboljši hoteli na Azurni obali!

Francoska riviera ponuja nekatere najbolj luksuzne in najboljše nastanitve na stari celini, to pa so najboljši hoteli na Azurni obali.

Hotel Le Negresco, Nica

Hotel Le Negresco, ikonična zgradba v mestu Nica, stoji kot ponosna priča zgodovine in prestiža Azurne obale. Njegova zgodovina sega v leto 1913, ko je bila ta grandiozna palača zgrajena sredi elegantne Promenade des Anglais. Le Negresco je prava umetniška galerija, saj se v njegovih sobah in hodnikih razprostirajo umetniška dela iz različnih obdobij in slogov. Vsaka soba v hotelu Le Negresco je edinstvena, z lastnim značajem in razkošjem. Gostje lahko uživajo v različnih storitvah, kot so vrhunske restavracije, spa center, bazen na strehi in nepozabni pogledi na Sredozemsko morje.

Carlton Cannes, a Regent Hotel, Cannes

Carlton Cannes, a Regent Hotel, je sinonim za luksuz in eleganco v samem središču Cannesa, mesta, ki je znano po svojem filmskem festivalu in prestižni obali. Ta čudoviti hotel se nahaja neposredno ob slavni Croisette, obkrožen z znamenitimi plažami in ekskluzivnimi trgovinami. Sobe v hotelu Carlton Cannes ponujajo razkošje in udobje na najvišji ravni, opremljene s klasičnim pohištvom in sodobnimi udobji.

Hôtel Belles Rives, Juan-les-Pins

Hôtel Belles Rives je pravi dragulj na obali Juan-les-Pins, mestu znanim po svoji živahni atmosferi in slikoviti obali. Ta čarobni hotel, nekoč dom legendarnega pisatelja F. Scotta Fitzgeralda, še danes odraža eleganco in razkošje preteklih časov. Sobe v hotelu Belles Rives so opremljene s klasičnim pohištvom in bogatimi tkaninami, ki ustvarjajo vzdušje razkošja in udobja. Gostje lahko uživajo v številnih ugodnostih, kot so restavracija s pogledom na morje, bazen ob obali, spa center in bar ob bazenu.

Château Le Cagnard, Cagnes-sur-Mer

Château Le Cagnard je idiličen hotel, ki se nahaja na griču nad slikovitim mestom Cagnes-sur-Mer, s čudovitim razgledom na Sredozemsko morje. Ta srednjeveški grad, prenovljen v razkošen hotel, očara s svojo starodavno arhitekturo in sodobnim udobjem. Sobe v hotelu Château Le Cagnard so opremljene z elegantnim pohištvom in toplimi barvami, ki ustvarjajo domače vzdušje. Gostje lahko uživajo v vrhunskih storitvah, tudi restavraciji s teraso in spa tretmajih.

Hôtel La Pérouse Nice Baie des Anges, Nica

Hôtel La Pérouse Nice Baie des Anges je skriti dragulj na pečinah nad obalo Nice, ki ponuja čudovit razgled na Sredozemsko morje. Ta čarobni hotel združuje sodobno udobje s čarom starega sveta, ustvarjajoč edinstveno in sproščujoče vzdušje. Sobe v hotelu La Pérouse Nice Baie des Anges so opremljene z mehkimi barvami in sodobnim udobjem. Gostje lahko uživajo tudi v številnih ugodnostih, kot so restavracija s teraso ob morju, spa center, fitnes in zunanji bazen.

Hôtel Martinez, Cannes

Hôtel Martinez, legendarni hotel na obali Croisette v Cannesu, je sinonim za razkošje in prestiž. Zgrajen leta 1929, ta čudoviti hotel še danes očara s svojo grandiozno arhitekturo in bogato zgodovino. Sobe v hotelu Martinez so opremljene s klasičnim pohištvom in zagotavljajo udobno ter razkošno bivanje. Gostje lahko uživajo v vrhunskih storitvah, kot so restavracija s teraso ob bazenu in sloviti spa center.

Anantara Plaza Nice Hotel, Nice

Najboljši hoteli na Azurni obali? Ta brez dvoma sodi mednje. Anantara Plaza Nice Hotel se nahaja v samem središču Nice, le nekaj korakov stran od obale in glavnih znamenitosti mesta. Ta moderni hotel ponuja sodobno udobje in razkošje v kombinaciji s tradicionalnim sredozemskim vzdušjem. Sobe v hotelu Anantara Plaza Nice Hotel so opremljene z elegantnim pohištvom, ki nudi vse udobje po raziskovanju idiličnih ulic mesta. Gostje lahko uživajo v vrhunskih storitvah in izjemni predanosti hotelskega osebja.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.