fbpx

Najboljši hoteli v Cancunu za zaljubljence, ki obljubljajo nepozaben oddih na mehiški obali

Foto: Unsplash/Gerson Repreza

To so najboljši hoteli v Cancunu, ki bodo očarali prave romantike.

Se sprašujete, kateri so najboljši hoteli v Cancunu? Načrtujete potovanje v mehiško prestolnico zabave in blišča?! Potem preverite sedmerico čudovitih hotelov, ki so kot nalašč za zaljubljence, ki si želijo romantičnega oddiha v dvoje.

Nizuc Resort & Spa

Nizuc Resort & Spa leži na osamljenem delu obale, s pogledom na turkizno modre morske valove. Letovišče, ki se ponaša s številnimi nagradami je elegantno in sodobno zasnovano. S prostornimi apartmaji z zasebnimi bazeni ali terasami ter vrhunsko opremo, vključno s prelivnimi bazeni, zasebno plažo in razvajajočim spajem, ki ponuja tradicionalne majevske tretmaje.

 

Grand Hotel Cancún

Nekoč del verige The Ritz-Carlton , danes spada pod okrilje hotelske verige Kempinski. S tem je hotel dobil tudi novo ime – Grand Hotel Cancún. In doživetje bivanja v hotelu je resnično Grand. Doživite neprimerljivo razkošje in prefinjenost Cancuna, kjer se brezhibna postrežba združi z osupljivim pogledom na ocean. Hotel ponuja elegantno opremljene sobe in apartmaje, gurmanske restavracije in obsežen neskončni bazen ob plaži.

 

Live Aqua Beach Resort Cancun

V hotelski coni Cancuna se nahaja še en nastanitveni biser. Potopite se v svet čutnega razvajanja v letovišču Live Aqua Beach Cancun, oazi namenjeni le odraslim. To elegantno letovišče ponuja sodobne sobe z živahno opremo, več neskončnih bazenov s pogledom na Karibsko morje ter številne gurmanske restavracije in bare, ki strežejo okusne jedi in inovativne koktajle.

 

Secrets The Vine Cancun

Pobegnite v raj samo za odrasle v Secrets The Vine Cancun, kjer se prefinjenost in romantika neopazno prepletata. To elegantno in sodobno letovišče se ponaša z razkošno namestitvijo z zasebnimi balkoni ali terasami, vrhunskim zdraviliščem in različnimi gurmanskimi restavracijami. Z izbirnim paketom all-inclusive lahko gostje uživajo tudi v neomejenem dostopu do vrhunske kulinarike in letovišče opreme.

 

JW Marriott Cancun Resort & Spa

Seznam Najboljši hoteli v Cancunu ne bi bil popoln brez te nastanitve. Odkrijte utelešenje razkošja in elegance v letovišču JW Marriott Cancun Resort & Spa, ki se nahaja ob penečih se obalah Karibskega morja. Letovišče AAA Five Diamond ponuja prostorne sobe in apartmaje s čudovitim pogledom na ocean, neokrnjeno plažo z belim peskom in vrsto vrhunskih storitev. Vključno s prelivnimi bazeni, vrhunskim spa-jem in gurmanskimi restavracijami.

 

Le Blanc Spa Resort Cancun

Prepustite se razkošju in sprostitvi brez primere v Le Blanc Spa Resort Cancun. Oazi namenjeni le odraslim.  To all-inclusive letovišče ponuja elegantno opremljene sobe in apartmaje z razkošnimi dodatki, vključno z dvojno masažno kadjo in zasebnimi balkoni s čudovitim razgledom. Uživate lahko tudi v dostopu do razkošnega letoviškega zdravilišča in gurmanskih restavracij.

 

Hyatt Ziva Cancun

Doživite vrhunski, družinam prijazen, oddih v hotelu Hyatt Ziva Cancun. To all-inclusive letovišče ponuja prostorne sobe in apartmaje s čudovitim pogledom na ocean, več bazenov, vključno z osupljivim prelivnim bazenom s pogledom na morje, in različne restavracije. Nad ponudbo pa ne bodo navdušeni le najmlajši, temveč tudi pari, ki radi zahajajo v ta hotel.

Preverite ceno letalske karte za Cancun s Skyscanner iskalnikom

Vpiši iskalni niz in zaženi iskalnik!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.