fbpx

Najboljši hoteli za medene tedne na Maldivih: kronajta svojo ljubezen z nepozabnim potovanjem

Foto: Nova Maldives

To so najboljši hoteli za medene tedne na Maldivih.

Vas zanima, kateri so najboljši hoteli za medene tedne na Maldivih?! Ponujamo vam vpogled v širok cenovni razpon naravnost sanjskih nastanitev.

Banyan Tree Vabbinfaru

Banyan Tree Vabbinfaru se nahaja na zasebnem otoku v severnem Male Atolu. Svojim gostom nudi ekskluzivno zasebnost in razkošje v luksuznih vilah, obdanih z belimi peščenimi plažami in turkiznimi vodami. Poleg tega ponuja tudi vrhunsko kulinariko, romantične večerje ob sončnem zahodu in razkošen spa center, kjer se mladoporočenci lahko sprostijo.

Park Hyatt Maldives Hadahaa

Park Hyatt Maldives Hadahaa se nahaja na južnem Atolu Gaafu Alifu, ki velja za enega najbolj slikovitih delov Maldivov. To luksuzno letovišče ponuja prefinjene sobe in vile, obkrožene z bujnim tropskim zelenjem in kristalno čistimi vodami. Gostom so na voljo tudi različne aktivnosti, kot so potapljanje, snorklanje in romantični pikniki na plaži.

Lily Beach Resort and Spa

Lily Beach Resort and Spa se nahaja na otoku Huvahendhoo v južnem Ari Atolu. To čudovito letovišče ponuja razkošne vile nad vodo in ob plaži, kjer se lahko pari prepustijo razvajanju in uživajo v romantičnih trenutkih ob sončnem zahodu. Poleg tega ponuja tudi vrhunsko kulinariko, raznolike vodne športe in razkošen spa center.

Vakkaru Maldives

Vakkaru Maldives se nahaja na zasebnem otoku v Baa Atolu, ki je znan po svoji biološki raznolikosti. To luksuzno letovišče ponuja prefinjene vile in suite, obdane z bujnim zelenjem in belimi peščenimi plažami. Gostom so na voljo tudi različne aktivnosti, kot so potapljanje, snorklanje, romantične večerje ob sončnem zahodu in razkošen spa center.

Hurawalhi Island Resort

Seznam Najboljši hoteli za medene tedne na Maldivih ne bi bil popoln brez tega nastanitvenega bisera. Hurawalhi Island Resort se nahaja na otoku Lhaviyani Atoll, ki slovi po svoji nepopisni lepoti. To luksuzno letovišče ponuja prefinjene vile nad vodo in ob plaži, ki ponujajo nepozabne razglede na turkizno modro laguno. Gostom so na voljo tudi različne aktivnosti, tudi romantične večerje v restavraciji pod vodo.

Kurumba Maldives

Kurumba Maldives se nahaja na zasebnem otoku v severnem Male Atolu, le nekaj minut vožnje od letališča Male. To priljubljeno letovišče ponuja razkošne sobe in vile, obdane z bujnim zelenjem in belimi peščenimi plažami. Gostom so na voljo tudi različne aktivnosti, kot so potapljanje, snorklanje, romantične večerje ob sončnem zahodu in razkošen spa center.

Nova Maldives

Nova Maldives se nahaja na otoku Veligandu v severnem Ari Atolu. To čudovito letovišče ponuja razkošne vile in suite, obdane z bujnim tropskim zelenjem in turkiznimi vodami. Gostom so na voljo tudi različne aktivnosti, s katerimi lahko naredijo pomembne prve korake v zakonu.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.