fbpx

Najboljši kampi za družine na Hrvaškem 2024, kjer bodo otroci uživali kot nikoli prej

Foto: Camp Polari

Hrvaška ponuja številne kampe, ki so kot nalašč za družine z otroki, saj združujejo čudovito naravo, varno okolje in pestro izbiro aktivnosti za najmlajše. V teh kampih so otroci ves čas zaposleni z različnimi dejavnostmi, kot so vodni parki, otroška igrišča, animacijski programi in športne aktivnosti. To so najboljši kampi za družine na Hrvaškem!

Vas zanima, kateri so najboljši kampi za družine na Hrvaškem? Pri naših južnih sosedih se nahaja nekaj najboljših družinskih kampov v Evropi, ki ponujajo popolno mešanico sprostitve in avanture za družine. Kampi so opremljeni z modernimi sanitarijami in ponujajo tudi storitve varstva otrok, kar staršem omogoča nekaj prostega časa za sprostitev. Poleg tega so v teh kampih pogosto na voljo tudi otrokom prijazne restavracije z meniji, prilagojenimi mlajšim gostom. Vse to ustvarja idealne pogoje za nepozabne družinske počitnice, kjer se lahko otroci zabavajo in raziskujejo, starši pa se sprostijo in uživajo v čudoviti hrvaški obali.

To je seznam peterice kampov, ki se ponašajo z izbrano in široko paleto aktivnosti za najmlajše.

Istra Premium Camping Resort

Istra Premium Camping Resort se nahaja v Poreču, na zahodni obali istrskega polotoka, in ponuja luksuzno izkušnjo kampiranja za družine. Tu najdete prostorne in moderne mobilne hišice, luksuzne šotore in kamping parcele s pogledom na morje. Otroci bodo navdušeni nad vodnim parkom s tobogani in bazeni ter otroškim klubom, ki ponuja dnevne aktivnosti in zabavo. Starši se lahko sprostijo na plaži ali uživajo v gurmanski večerji v eni izmed restavracij v sklopu kampa.

Foto: Istra Premium Camping Resort

Kamp Straško

Kamp Straško se nahaja na slikovitem otoku Pagu, ki je znan po čudovitih plažah in živahnem nočnem življenju. Kamp ponuja široko paleto nastanitev, vključno z mobilnimi hišicami, apartmaji in kamping parcelami. Otroci bodo uživali v obsežnem vodnem parku s tobogani, pa tudi na pustolovskem igrišču in dejavnostih mini kluba. V sklopu kampa so urejeni tudi številni športni objekti, na plaži pa najdete široko izbiro vodnih športov.

Foto: Straško

Kamp Čikat Mali Lošinj

Kamp Čikat Mali Lošinj se nahaja v bujnem borovem gozdu na otoku Mali Lošinj. Kamp nudi udobne mobilne hišice in kamping parcele z razgledom na Jadransko morje. Otroci bodo uživali v vodnem parku Čikat s tobogani, kjer bodo lahko čofotali v bazenih. V sklopu kampa deluje tudi otroški klub, tu pa so tudi igrišča. Kamp Čikat je s svojo naravno lepoto in družinam prijaznim udobjem odlična izbira za sproščujoč oddih.

Foto: Kamp Čikat

Camping Resort Krk

Camping Resort Krk se nahaja na otoku Krku in se ponaša s čudovitim razgledom na Jadransko morje. Letovišče nudi široko paleto namestitev, vključno z modernimi mobilnimi hišicami, luksuznimi šotori in parcelami za kampiranje. Otroci bodo navdušeni nad vodnim parkom s tobogani in bazeni, pa tudi z otroškim klubom in igrišči. Starši se lahko sprostijo na plaži ali pa si privoščijo okusen obrok v kateri izmed restavracij ob plaži.

Foto: Camping Resort Krk

Kamp Polari Rovinj

Najboljši kampi za družine na Hrvaškem? Eden se nahaja tik ob Rovinju. Kamp Polari se nahaja le nekaj kilometrov južno od slikovitega istrskega mesta. Kamp ponuja različne namestitve, vključno z mobilnimi hišicami in parcelami za kampiranje. Otroci lahko uživajo v obsežnem vodnem parku s tobogani ter vodnimi igrali, v sklopu kampa pa so urejena tudi številna igrišča. Kamp ponuja tudi mini klub in organizirane aktivnosti za otroke vseh starosti. Bolj aktivnim družinam bo všeč urejena pot, ki vas ob obali vodi vse do prekrasnega Rovinja, po njej pa se lahko podate bodisi peš ali s kolesom.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.