fbpx

Najboljši kavni aparat za domače bariste: umetnost priprave dobre kave

De'Longhi La Specialista Arte

Pitje kave je ritual, ko si vzamemo čas zase ali pa, ko se družimo s prijatelji. Priprava popolnega vročega ali tudi hladnega napitka je umetnost, kar nam je pokazal barista Sandi Jug, ki ustvarja kave z motivi, ki bi brez dvoma lahko krasili galerije ali muzeje.

Na dogodku Umetnost dobre kave nam je barista Sandi Jug zaupal, da je »z nekaj spretnosti, potrpljenja in vaje ter seveda z dobrim kavnim aparatom vse mogoče. Od rožic, dreves, motivov različnih živali – ustvarjamo lahko vse do tja, kamor nam seže domišljija.«

S pomočjo La Specialite Arte novega kavnega avtomata De’Longhi nam je Sandi pokazal svoje spretnosti in zmogljivosti. Nad njegovimo zmogljivostmi so bili navdušeni tudi slovenski vplivneži, ki se vsakodnevno razvajajo z De’Longhi avtomatskim kavnim aparatom Dinamica Plus – Klara Leben, Luka Perne in Femme Fatale 2022 Hajdi Korošec Jazbinšek. Klara nam je zaupala, da najraje pije kavo z veliko spenjenega mleka, Hajdi si zjutraj privošči črno kavo, v popoldanskem času pa se najraje posladka z ledeno kavo. Odkar ima Luka Perne nov aparat za kavo Dinamica Plus, prisega na latte macchiato, ob tem pa je povedal, da se ob pitju De’Longhi kave počuti kot da bi bil v Trstu.

La Specialista Arte: kavni aparat za domače bariste

La Specialista Arte je nov kavni aparat italijanske znamke De’Longhi. Z njegovo pomočjo lahko zelo enostavno pripravimo različne kavne napitke, ki nas popeljejo v svet razvajanja brbončic in okušanja le najboljšega. Pohvali se lahko z vgrajenim mlinčkom z osmimi natančnimi nastavki, ki zagotavljajo popoln odmerek kave najboljše kakovosti. La Specialista Arte vas bo spremenil v baristo in tako boste postali pravi strokovnjaki na področju priprave dobre kave iz udobja doma. Ustvarjali boste lahko svoje najljubše recepte, od razkošnega italijanskega ekspresa do kremaste bele kave in penastega kapučina. Sam kavni aparat La Specialista Arte je lahko tudi modni dodatek, ki čudovito krasi vašo kuhinjo. S svojo eleganco in kompaktnostjo bo pristajal še tako majhnemu kotičku vaše kuhinje. Ob nakupu La Specialista Arte dobite tudi profesionalni set Barista, tako da bo eksperimentiranje z okusi in ekstrakti kave še enostavnejše ter bolj zabavno. Najboljša tehnologija pa vam bo pomagala prilagoditi najboljše rezultate do popolnosti.

Najboljši kavni aparati De’Longhi

Znižano za 629,39 EUR
De'Longhi PrimaDonna ESAM 6900.M Kaffeevollautomat mit...
314 Ocen
Znižano za 99,01 EUR
De'Longhi Eletta Explore Perfetto ECAM452.57.G...
64 Ocen
Znižano za 100,00 EUR
De'Longhi La Specialista Prestigio EC 9355.M –...
341 Ocen
Znižano za 224,00 EUR
De'Longhi Dinamica Plus ECAM 370.70.B Kaffeevollautomat...
2.995 Ocen
Znižano za 99,01 EUR
De'Longhi Eletta Explore Perfetto ECAM452.57.G...
64 Ocen
Znižano za 370,01 EUR
De'Longhi Eletta Evo ECAM 46.860.B Kaffeevollautomat...
685 Ocen
Znižano za 72,92 EUR
De'Longhi La Specialista Arte EC 9155.MB Espresso...
138 Ocen
Znižano za 72,92 EUR
De'Longhi La Specialista Arte EC 9155.MB Espresso...
138 Ocen
Znižano za 55,15 EUR
De'Longhi Dedica Style EC 685.M Espresso...
13.329 Ocen

Zadnja posodobitev 2022-12-04 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Nakup izdelkov brez DDV-ja na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV – lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja – davka na dodano vrednost, v kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobite posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!