fbpx

FOREO LUNA play smart 2: lepotni pripomoček, ki pokaže po čem hrepeni vaša koža

Prilagojeno čiščenje in sijoča koža v samo nekaj minutah

Vsak tip kože zahteva posebno nego in vsak letni čas pomeni drugačno rutino nege kože. Kako v vsakem trenutku prepoznati, kaj nam koža sporoča? Odgovor na to vprašanje ima švedska beauty tech blagovna znamka FOREO, skriva pa se v njeni napravi LUNA play smart 2.

Ta majhen in zmogljiv pripomoček za čiščenje in masažo obraza je opremljen z naprednimi senzorji za analizo kože, ki zagotavljajo popolnoma personalizirano čiščenje – povsem prilagojeno potrebam vaše kože. LUNA play smart 2 je kompaktna, enostavna in natančna rešitev za nego kože, kjerkoli in kadarkoli si to zaželite.

FOREO LUNA play smart 2: najpametnejša naprava za čiščenje obraza

LUNA play smart 2 je edina naprava za čiščenje obraza 2 v 1 na trgu: zagotavlja napredno analizo kože za prepoznavanje njenih potreb, analizo ravni hidracije in hkrati zagotavlja personalizirano, nežno in globinsko čiščenje.

FOREO LUNA play smart 2: najbolj higienska naprava za čiščenje obraza

LUNA play smart 2 je, tako kot celotna linija LUNA, izdelana iz ultra mehkega in ultra higienskega silikona, ki je 35-krat bolj higienski od najlonskih pripomočkov za čiščenje obraza. Opremljena je tudi s 24-karatnimi pozlačenimi senzorji in patentiranimi pulzacijami T-Sonic, ki odstranijo 99,5 % nečistoč, sebuma, znoja in ostankov ličil – za vidno bolj svežo in svetlejšo kožo.

FOREO LUNA play smart 2: najbolj praktično čiščenje obraza

Z do 1000 uporabami in 100-odstotnim vodoodpornim materialom LUNA play smart 2 ne potrebuje dodatne opreme ali rezervnih delov. Naprava je kompaktna, povezana z aplikacijo FOREO For You in omogoča zdravo in čisto polt, kjerkoli ste.

LUNA play smart 2 je na voljo na prodajnih mestih DM Slovenija in v spletnitrgovini

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!