Najboljši paži: navdih za prvi obisk pri frizerju po karanteni

Tukaj te čakajo najboljši paži, ki so lahko tvoj navdih za prvi obisk frizerja po karanteni!

Kaj boš izbrala? Poglej, kateri so najboljši paži!

Top paž oziroma blunt bob

View this post on Instagram

Blunt Cut || Cut & Style @kelseygusto

A post shared by Chris McMillan The Salon (@chrismcmillanthesalon) on

T.i. blunt bob sega do ramen, z blagimi sloji, ki mu dajo teksturo. Odlično bo videti, če imaš po naravi tanjše lase, saj bo ravno postopno striženje dalo volumen. Frizuro boš najlažje oblikovala s slanim sprejem za lase. To daje iluzijo več slojev!

Paž “swingline”

View this post on Instagram

Another of my #newcaliforniaclassics™️ a textured bob. This length bob is very versatile it allows clients to change up their style without feeling too exposed. When I CUT this shape I always think of how the haircut sits on the body, not just the face and head. So the length and proportions are determined by each client and what will look the best for them. This particular client was cut dry working my scissors like a razor, through various slicing and sliding techniques. For styling I used a 1 1/4” @hottoolspro marcel and mixed classic marcel waves with a vertical stretched curl. I prepped the hair with @unite_hair 7 seconds and @aveda phomolient. I sprayed @oribe dry texture before I curled and finished with @randco aircraft.

A post shared by Tim Dueñas (@timduenashair) on

Gre za mehek paž v A-liniji, ki se v dolžini od spredaj nazaj razlikuje vsaj za 2,5 centimetra. Poznani frizerji to pričesko imenujejo kar “paž za it dekleta”. Lahkoten paž poskrbi za t.i. “messy” videz, najbolje pa bo, če si boš prečo naredila na strani in nekaj las zataknila za uho. Odličen je tako za tanke kot tudi debelejše lase.

Pariški paž

Gre za top paž, ki se v rahli A-liniji konča med lično kostjo in brado. Je odlična izbira za vse punce, ki si želijo z obliko frizure narediti nekaj novega. Frizer mora torej paž končati nekje pod lično kostjo in nad čeljustjo, s frufrujem se lahko poigra. Moto te frizure je “manj je več”, predvsem pri stiliziranju. Nabavi si še kakšen sprej za teksturo in to je to!

Teksturiran, postopoma strižen paž (“choppy”)

Gre za paž s postopnim striženjem in plastmi, katerega dolžina se konča nekje med ušesom in brado. Pomembno je, da ga frizer prilagodi tvojemu obrazu, dodaš lahko tudi frufru. Nadvsem pomembna je tekstura, še posebej, če imaš fine, tanke lase, ki radi izpadajo. To namreč omogoča vsestranskost pri oblikovanju. Prosi frizerja, da ti pokaže vsaj tri načine, kako nositi to pričesko in izberi izdelek, ki ti bo pomagal pri teh spremembah.

“Shaggy” paž

To je paž do ramen z mehkimi plastmi, ki uokvirjajo obraz. Frizura “shag” je v zadnjih nekaj desetletjih doživela številne evolucije, ta stil pa se predvsem posveča temu, da se igra s tvojo naravno teksturo las. Nepopoln, čudovito “messy” frufru bo frizuri dodal spogledljivost. Če imaš naravno kodraste lase, bodo s to frizuro zelo lepo uokvirili obraz!

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Viva’s x Europa Donna: torbice z namenom, ki se vas dotakne