Festival čokolade 2020 se seli na splet: 7 dni sladkanja na prvem virtualnem kulinaričnem festivalu v Sloveniji

Festival čokolade 2020 bo med 24. in 30. aprilom potekal na spletu! Slovenske čokoladnice bodo na festivalu, ki bo potekal kar 7 dni, ponudile ekskluzivne cene za svoje izdelke, vi pa jih boste lahko okušali doma.

Letos smo ostali brez Festivala čokolade, nismo pa ostali brez čokolade. V času, ko se je svetu ustavil, je lokalna ponudba še bolj pomembna. Navadili smo se že na ohranjanje stikov preko spleta in čas je, da preko spleta v vaše domove pripeljemo prvi virtualni kulinarični festival v Sloveniji. Dišalo bo po čokoladi!

Podprite slovenske čokoladnice, ki so z zaprtjem butičnih trgovinic ter lokalov ostale brez klasičnih prodajnih kanalov, hkrati pa so ostale tudi brez največjega promocijskega dogodka – Festivala čokolade. V času virtualnega festivala, ki bo potekal kar 7 dni, bodo ponudili ekskluzivne cene za svoje izdelke, vi pa jih boste lahko okušali doma.

KAJ SE BO DOGAJALO V ČASU FESTIVALA ČOKOLADE 2020 NA SPLETU?

Nagradni natečaji za Moj čokoladni izziv

Sodelujte v katerem od izzivov (najdete jih TUKAJ) ter se potegujte za super slastne nagrade. Najbolj zabavne, izvirne, najlepše fotografije bodo nagradili s čokoladnimi dobrotami slovenskih čokoladnic, hkrati pa bomo izbor prejetih vsebin vključili v festivalski video. Posnetke lahko posredujete do 30. aprila.

Ideje za čokoladna doživetja doma

Festival čokolade ni samo nakup in okušanje čokolade. Festival čokolade so tudi vsa doživetja, ki jih v Radovljici vsako leto posebej pripravijo za vas. Tokrat so zbrali nekaj idej, kako lahko čokoladno vzdušje pripravite tudi doma. Več TUKAJ.

Nagradne igre na družabnih omrežjih

Dogajanje na družbenih omrežjih lahko spremljate TUKAJ.

Virtualni sejem čokolade

TUKAJ vas med 24. in 30. aprilom čakajo dobrote slovenskih čokoladnic, izdelane s skrbnostjo in predanostjo kakovostni čokoladi.

Dodatne Informacije

Več informacij:
radolca.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Noben me ne razume: dogodek za mlade, ki vrtijo svet