fbpx

Najboljši robotski sesalniki 2020: naj drugi delajo namesto vas

Veliko čistoče brez napora. Kateri so najboljši robotski sesalniki 2020, ki vam bodo brez dvoma dobro služili?

Robotski sesalniki so prešli svojo revolucionarno fazo in tako postajajo obvezna oprema vsakega gospodinjstva. Na trgu se je v tem času pojavilo kar nekaj proizvajalcev robotskih sesalnikov in za vas smo izbrali tiste, ki vam bodo za svojo ceno ponudili največ. To so najboljši robotski sesalniki 2020!

Eufy RoboVac 30C

Eufy RoboVac 30C

Eufy RoboVac 30C nudi največ za svojo ceno. Po videzu je lepši in bolj dodelan kot sesalniki primerljivega cenovnega ranga. Zahvaljujoč aplikaciji EufyHome, boste stanovanje enostavno posesali z glasovnimi ukazi, saj je povezljiv z Amazonovo Alexo in Googlovim asistentom. Pri bolj umazanih tleh in tepihih se vklopi funkcija Boostiq, s katero se poveča moč sesanja. Baterija sesalnika bo ob optimalni uporabi zdržala do 100 minut. Sesalnik je na voljo v črni in beli barvi.

Neato Botvac D7

Neato Botvac D7

Naporno ročno sesanje je stvar preteklosti. Sedite in se sprostite, medtem ko vaš robotski sesalnik opravi svoje delo. Neato Botvac D7 posesa prah, alergene in tudi pasjo dlako. Naprava je v obliki črke D, kar jo razlikuje od večine ostalih sesalnikov. Prav njena posebna oblika omogoča natančno sesanje tudi v kotih. Z aplikacijo Neato lahko zaženete in zaustavite napravo tudi, ko vas ni doma. Hkrati pa vam aplikacija omogoča, da sesalniku ustvarite navidezno črto prepovedanega prehoda in s tem zavarujete dragocene predmete ter posodo za hišne ljubljenčke. Sesalnik se po 120 minutnem delovanju samodejno vrne na svojo polnilno bazo, da se po potrebi napolni, in ponovno požene sesanje neposredno tam, kjer je končal, dokler delo ni končano.

Nakup brez DDV-ja na Amazon Business

Izdelke, predstavljene v tem zapisu, lahko na Amazon.de kupite brez davka na dodano vrednost, če se na Amazonu registrirate kot poslovni uporabnik in ste v Sloveniji davčni zavezanec za DDV.
REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Xiaomi Roborock S6

Roborock S6

Na naš seznam Najboljši robotski sesalniki 2020 se je uvrstil tudi robotski sesalnik Roborock S6, ki ga lahko upravljate s pomočjo aplikacije. Določite mu lahko ali posesa le en prostor oziroma mu pripravite urnik, po katerem posesa vse sobe vašega stanovanja. Za učinkovito porabo energije sesalnik preračunava najhitrejšo pot, v kateri bo uspel posesati prostor. Močen sesalni motor omogoča sesanje tudi večjih umazanij. Sesalnik se avtomatično aktivira in posesa umazanijo, ko jo zazna. Če je to ponoči, ko morda otroci že spijo, bo sesanje izvedel kar za 50 odstotkov tišje.

Miele Scout RX2

Miele Scout RX2

Z robotskim sesalnikom Miele Scout RX2 so domača opravila jasno razdeljena. Z mobilno aplikacijo lahko robotski sesalnik upravljate tudi, ko ste zdoma. Aplikacija pregledno ponuja vse pomembne informacije in možnosti upravljanja. S funkcijo Home Vision lahko sliko s kamere sesalnika Scout RX2 v živo prenašate neposredno na mobilno napravo. Tako lahko kadarkoli in kjerkoli pogledate, ali je pri vas doma vse tako, kot mora biti. Stranski ščetki sta pritrjeni na gibljivi ročici, ki segata izven ohišja aparata. Tako sesalnik brez težav očisti tudi kote in območja robov. Če se Scout RX2 približa oviri, se stranski ročici preprosto umakneta nazaj. Scout RX2 se orientira s pomočjo dveh sprednjih kamer in zajema sliko prostora iz različnih zornih kotov.

iRobot Roomba i7+

iRobot Roomba i7+

iRobot Roomba i7+ je sposoben popolnoma poskrbeti sam zase. Z avtomatsko sesalno postajo Clean Base lahko brez vaše pomoči posesane smeti odlaga v antialergijsko vrečko do 60 dni. Zahvaljujoč tehnologiji Imprint Intelligent Mapping lahko sesalniku i7+ natančno določite, kje in kdaj naj očisti. Zahvaljujoč kartiranju prostora in inteligentni navigaciji lahko i7+ pošljete neposredno na umazano območje s preprostim glasovnim ukazom asistentu. Le-ta deluje z napravami, ki podpirajo Alexo in Googlovega asistenta. Roomba i7  se prilagaja vašemu življenju – nauči se vaših čistilnih navad in vam lahko predlaga urnike sesanja.

Dyson 360 Heurist

Dyson 360 Heurist

Robotski sesalnik Dyson 360 Heurist je prava zver med tovrstnimi sesalniki (najboljši robotski sesalniki 2020). Omogoča izjemno močno sesanje za popolno čiščenje vašega doma. Njegov inteligenten sistem vida mu pomaga pri navigaciji, zato robot vedno ve, kje v sobi se nahaja. Senzorji merijo razdalje ter tako pomagajo sestaviti zemljevid vašega doma in nenehno optimizirajo delovanje sesalnika. Sesalna krtača s polno širino omogoča, da sesalnik posesa vse do svojega roba. In ker se poveže z aplikacijo Dyson Link, vam daje možnost upravljanja od kjerkoli.

Nakup brez DDV-ja na Amazon Business

Izdelke, predstavljene v tem zapisu, lahko na Amazon.de kupite brez davka na dodano vrednost, če se na Amazonu registrirate kot poslovni uporabnik in ste v Sloveniji davčni zavezanec za DDV.
REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!