fbpx

Najboljših 5 modnih blogerk letošnjega leta

Šole je konec, zaključna spričevala pa smo podelili tudi modnim blogerkam. Najboljše v šolskem letu 2013/2014 so bile…

Na kup smo zbrali nekaj najboljših modnih blogerk. Punce so nas navdušile s svojimi zavidljivimi garderobami, modnimi kombinacijami, inovativnimi selfiji in svojstvenim stilom.

1. Zavidanja vredna garderoba – Chiara Ferragni (The Blonde Salad)

Zavidanja vredna garderoba.
Zavidanja vredna garderoba.

Chiarina garderoba je vsekakor fascinantna, saj se zdi, da punca ničesar ne obleče več kot enkrat. Prav tako ji damo 10-ko za drznost, saj se ne ustraši novih trendov in jih uspešno prilagodi svojemu razigranemu slogu. Več kot 3,3 milijone sledilcev na socialnih omrežjih bi se najbrž strinjalo z nami.

2. Najboljši selfiji – Shea Marie (Peace Love Shea)

Najboljši selfiji.
Najboljši selfiji.

Marie je ena tistih, ki zagotovo vedo kako svetloba le najlepše obsije njihov obraz. Dekle ve kako se streže raznovrstnim filtrom in aplikacijam, ki olepšajo fotografije, ki jih tako radi spremljamo na Instagramu. Njene velike modre oči, plavi dolgi lasje in popolna pot ji pri tem vsekakor pridejo več kot prav.

3. Najbolj sladek slog – Blair Eadie (Atlantic-Pacific)

Prava dama.
Prava dama.

PREBERITE ŠE: Omejena linija superg Versus Versace x Superga

Edie je ena tistih deklet, ki lahko naenkrat oblečejo čevlje s pentljo, prikupen obroč in polno dekliško krilo, pa kljub temu ne izpadejo preveč pocukrano. Je naš navdih pri ženstvenemu oblačenju, saj nas dnevno opomni, da nikoli ne smemo pozabiti na svojo nežno plat.

4. Najbolj dosegljiv slog – Julie Sarinana (Sincerely Jules)

Najbolj "preprosta".
Najbolj “preprosta”.

Julie nas navdušuje s svojim preprostim prikupnim slogom, ki temelji na inovativnem kombiniranju modnih kosov, ki jih večina že ima v omari. Je idealna inspiracija za vse, ki ne marajo pretirane izumetničenosti in se držijo bolj sproščenega oblačenja.

5. Najbolj kul med dekleti – Rumi Neely (Fashion Toast)

Najbolj svoja.
Najbolj svoja.

Neely ima na sebi nekaj, kar ne znamo točno opisati. S svojim videzom, ki spominja na modele “off-duty”, je enostavno kul. Čeprav se zdi, da bi se njen stil, ki temelji na naravnih tonih, dalo enostavno posnemati, temu pač ni tako.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.