fbpx

Najlepši ženski dežni plašči za jesen 2017

Dober dežni plašč ali jakna je v deževnih jesenskih dneh nuja. In če želite ostati suhe in elegantne hkrati, vam lahko zagotovimo, da je to povsem mogoče. Za jesen/zimo 2017 je več trendov, ki bodo nadgradili vaš videz, kot bi trenil. Tukaj so najlepši ženski dežni plašči 2017.

Da bomo ženske tudi to jesen suhe in čudovite, smo pripravili izbor čudovitih ženskih dežnih plaščev 2017, s katerimi boste očarale.

Kako nositi dežni plašč?

Za tisti kul videz si dežni plašč ogrnite prek ramen ter pokažite svojo stilsko dovršeno bluzo ali majico. Če imate pod dežnim plaščem obleko, ga pustite odprtega in za tisti androgeni videz izberite številko večjega.
Da poudarite pas, izberite plašč s pasom, ki se bo odlično podal k džinskam s širokimi hlačnicami ali pa k maksi obleki. Skrivnost se skriva v ravnotežju: če imate torej dolgo obleko ali krilo, izberite krajši dežni plašč s pasom.
Če ima dežni plašč statement potisk, ga kombinirajte s preprostimi džinskami. Če želite resnično izstopati, lahko kombinirate več potiskov hkrati.

In kakšni dežni plašč kupiti to jesen? Brez skrbi! Da bo lažje, so v galeriji spodaj najlepši ženski dežni plašči 2017, s katerimi boste preganjale oblake.

Galerija – Najlepši ženski dežni plašči za jesen 2017

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.