fbpx

Nakit s krili in kremplji

Nakit je letošnjo pomlad modni dodatek številka 1. Modni velikani so si tokrat zamislili motive iz živalskega kraljestva, med katerimi se znajdejo žabe, sove, tigri, kače, metulji in druge žuželke. Tesno za njimi sledijo ogrlice, zapestnice, prstani in uhani, ki jih krasijo barviti kamni. Ti so lahko majhni kot ...

Nakit je letošnjo pomlad modni dodatek številka 1. Modni velikani so si tokrat zamislili motive iz živalskega kraljestva, med katerimi se znajdejo žabe, sove, tigri, kače, metulji in druge žuželke. Tesno za njimi sledijo ogrlice, zapestnice, prstani in uhani, ki jih krasijo barviti kamni. Ti so lahko majhni kot dragoceni diamanti ali veliki in pisani kot kristali Swarovski. Barva, ki bo kraljevala na naših zapestjih in dekoltejih je nedvomno turkizna.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.