Napovednik – Krudovi: Nova doba (The Croods: A New Age, 2020)

Nove dogodivščine prazgodovinske družine

Po sedmih letih se na velika platna vrača prazgodovinska družina Krudovi - Krudovi: Nova doba (The Croods: A New Age, 2020) - ki je preživela marsikatero nesrečo in nevarnost, zdaj pa se bo morala soočiti z nečim, kar jo bo pretreslo še bolj: druga družina, ki je precej naprednejša od njih.

Krudovi potrebujejo nov kraj za življenje in tako se prva prazgodovinska družina v novi pustolovščini Krudovi: Nova doba (The Croods: A New Age, 2020) odpravi v svet iskat varnejši kraj za svoj dom. Ko odkrijejo idiličen obzidan raj, ki ustreza vsem njihovim potrebam, so prepričani, da so njihovi problemi rešeni – razen ene stvari. Tam že živi druga družina, Boljširod (Bettermans).

Krudovi in Boljširodovi v animirani komediji Krudovi: Nova doba (The Croods: A New Age, 2020)

Boljširodovi so s svojo dodelano hišico na drevesu, neverjetnimi izumi in namakalnimi hektarji svežih pridelkov na evolucijski lestvici kar nekaj korakov pred Krudovimi. Ko Krudove v svoj dom sprejmejo kot prve goste na svetu, napetosti med njimi kmalu dosežejo prelomno točko. In ko se že zdi, da je vse izgubljeno, nova grožnja obe družini požene v epsko pustolovščino zunaj varnih zidov in ju prisili, da sprejmeta medsebojne razlike, si pomagata in skupaj skujeta prihodnost.

Animirano pustolovščino je režiral Joel Crawford, ki je sodeloval pri mnogih animiranih filmih studia DreamWorks Animation (med njimi franšiza Kung Fu Panda in Troli). Že znanim izvirnim glasovom – oče Grug (Nicolas Cage), mama Uga (Catherine Keener), uporniška najstniška hčerka Ip (Emma Stone), njena simpatija Fant (Ryan Reynolds), sin Klump (Clark Duke) ter Oma (Cloris Leachman) – se pridružijo novi, in sicer Peter Dinklage kot oče Phil Betterman, Leslie Mann kot mama Hope Betterman in Kelly Marie Tran kot njuna hčerka Dawn.

Lp in Dawn v animirani komediji Krudovi: Nova doba (The Croods: A New Age, 2020)

Animirana komedija Krudovi: Nova doba (The Croods: A New Age, 2020) na redni spored v kinematografe prihaja 10. decembra 2020.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Zlati globusi 2021: kdo so zmagovalci 78. zlatih globusov?