Ste vedeli, da vam njegov glas lahko pove, ali ste mu všeč?

Njegova čustva bo izdala barva njegovega glasu!

Ste vedeli, da vam njegov glas lahko pove, ali ste mu všeč in kako resnomisli z vami?

Skupina znanstvenikov z univerze Albright iz Pensilvanije je predstavila rezultate študije, ki pravi, da je po tonu glasu vsakega izmed nas mogoče sklepati, ali imamo do sogovornika simpatije in pa celo globlje občutke!

Raziskave zaljubljenih so pokazale, da moški in ženske spremenijo glas, ko govorijo s partnerjem ali osebo, ki jih spolno privlači. V takih trenutkih je ženski glas nekoliko tišji in globlji kot običajno, medtem ko glas moških postane nekoliko višji.

Izdal ga bo ton, ki bo drugačen. Zamižite in točno boste vedele!

Raziskava je bila izvedena tako, da so morali anketiranci enaka vprašanja postavljati prijateljem in osebi, do katere so imel globlje občutke. Poslušalci, ki so sodelovali v študiji, so nato poslušali anketirance in morali odgovoriti, ali se anketiranec pogovarja s prijateljem ali partnerjem. Zanimivo veliko število odgovorov je bilo pravilnih.

Profesorica Susan Hughes, vodja raziskave, je dejala, da je glas ljudi v pogovoru s partnerjem bolj prijeten in seksi kot v vsakdanji komunikaciji z drugimi ljudmi. Čeprav to počnete nezavedno, boste v pogovoru s partnerjem poskušali zveni čim bolj čutno in zapeljivo.

Tako je! Naslednjič, ko se bosta pogovarjala, mu prisluhni in poskusi razvozlati s kakšnim tonom glasu se pogovarja s tabo.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljša ljubimka: 11 lastnosti, zaradi katerih je ženska po mnenju moških “dobra v postelji”