fbpx

Napovednik – Spirala bolečine: nova zapuščina igre Žaga (Spiral: From the book of Saw, 2020)

"Reboot" filma Žaga z naslovom Spirala bolečine: nova zapuščina igre Žaga (Spiral: From the book of Saw, 2020) bo zaledenel kri v žilah vsem ljubiteljem groze!

Tukaj je napovednik za grozljivko Spirala bolečine: nova zapuščina igre Žaga (Spiral: From the book of Saw, 2020). V eni izmed glavnih vlog novega nadaljevanja bo Samuel L. Jackson, poleg njega pa nihče drug kot igralska legenda Chris Rock, ki se je tokrat postavil tudi v vlogo scenarista. Rock bo igral policaja za petami serijskemu morilcu, odgovornemu za številne groteskne smrti, njegov partner bo Max Minghella, Samuel L. Jackson pa bo igral Rockovega očeta.

Spirala bolečine: nova zapuščina igre Žaga (Spiral: From the book of Saw, 2020) prihaja maja.
Spirala bolečine: nova zapuščina igre Žaga (Spiral: From the book of Saw, 2020) prihaja maja.

Producenta sta tokrat Mark Burg in Oren Koules, režiral pa je Darren Lynn Bousman, ki je delal tudi na filmih Žaga 2, 3 in 4.

Franšiza Žaga (Saw) se je začela leta 2004, skupno pa so do sedaj posneli osem filmov, zadnji je bil predvajan leta 2017 (Jigsaw). Vseh osem filmov je po vsem svetu zaslužilo skoraj milijardo dolarjev.

Novo poglavje Žage v kina prihaja 14. maja 2020.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!