Filmski napovednik za zastrašujoči film Angeline Jolie

Zadnjič posodobljeno: :

Angelina Jolie, ena največjih filmskih zvezdnic, nadaljuje svojo uspešno režisersko kariero s svojim najnovejšim celovečercem First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers (2017), kjer bo povedala resnična zgodbo aktivistke Loung Ung, ki je v otroštvu doživela velike grozote v svoji domovini Kambodži.

Gre za četrti igrani celovečerec slavne igralke, saj je še predtem postregla s filmi V deželi krvi in medu (In the Land of Blood and Honey, 2011), Neuklonljiv (Unbroken, 2014) in Ob morju (By the Sea, 2015). Z izjemo zadnjega se 42-letnica že skozi celotno režisersko kariero posveča političnim temam in tudi tokrat ne bo prav nič drugače, saj bo skozi oči protagonistke Loung Ung pripovedovala zgodbo grozot genocida, ki so ga izvajali Rdeči Kmeri. Ungova je bila med otroštvom namreč ločena od družine, saj se je pod prisilo morala pridružiti vojski otrok, medtem ko so bili njeni sorodniki poslani v delavska taborišča.

Angelina Jolie se je v zadnjih letih popolnoma posvetila režiserski karieri.
Angelina Jolie se je v zadnjih letih popolnoma posvetila režiserski karieri.

Najnovejši film Angeline Jolie bo tudi njen prvi, ki bo dostopen le na Netflixu in tako se bo Američanka pridružila slavnim režiserskim imenom, kot so Martin Scorsese, Noah Baumbach in David Ayer, ki so zatočišče našli na omenjenemu spletnemu ponudniku vsebin.

PREBERITE ŠE: FILMSKI NAPOVEDNIK: WHAT HAPPENED TO MONDAY (2017)

Dodatne Informacije

Drama
First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers
(2017, ZDA)

Režija: Angelina Jolie. Igrajo: Sareum Srey Moch, Phoeung Kompheak, Sveng Socheata.

Na Netflixu od 15. septembra.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
11 zelo zanimivih podrobnosti v filmih, ki so jih spregledali tudi največji oboževalci!