fbpx

Navlažena koža brez gubic s pomočjo inovacije iz Azije

Neutrogena že več kot sto let zagotavlja učinkovito nego obraza in telesa. Zaradi kakovosti in učinkovitosti jo priporočajo tudi številni dermatologi. Privoščite si visoko kvalitetno nego z izdelki Neutrogena, saj vaša koža v tem času potrebuje dodatno hidracijo.

Okoljski dejavniki, pomanjkanje spanja in stres škodijo naši koži, saj poškodujejo povezanost keratinocitov in kožno pregrado, s tem pa omogočajo, da vlaga iz naše kože izhlapi. Posledica tega je pusta in suha koža, na kateri se pojavijo gubice. Pri Neutrogeni se zavedajo, da je hidracija pomemben predpogoj za zdrav videz kože, zato so ustvarili edinstveno inovacijo iz Azije – vrunsko tehologijo Hialuronski Gel Matrix, ki vlaži in obnavlja kožo neposredno, od znotraj navzven in obratno.

Delovanje tehnologije Hialuronski Gel Matrix

Zahvaljujoč učinkovitemu delovanju hialuronske kisline zadrži vlago znotraj kože do 100-kratnika svoje teže v vodi. Navzven pa deluje tako, da ustvari “skladišče vlage” iz katerega se le-ta nenehno sprošča v kožo ter jo tako ohranja navlaženo in čvrsto. Ob tem pa s pomočjo glicerina in olivnega olja krepi kožno bariero in preprečuje izgubo vlage. Rezultat je mehak in gladek videz kože.

Dnevna rutina za aktivno vlaženje kože

Da bo koža pravilno oskbena je priporočljivo slediti tem štirim korakom nege:
1. Kožo pripravimo in očistimo z micelarno čistilno vodo Hydro Boost, s katero odstranimo ličila, nečistoče in odvečne maščobe.
2. Vlažilno kremo Hydro Boost nanesemo na predel okoli oči in s tem zagotovimo spočit in žareč videz.
3. Nato nanesemo vlažilno kremo Hydro Boost na obraz. Izbiramo lahko med kremnim gelom za normalno/suho kožo ali vodnim gelom za normalno/mešano kožo.
4. V zadnjem koraku pa kožo zaščitimo pred UV-vplivi z vlažilnim fluidom Hydro Boost z zaščitnim faktorjem ZF25.

Ker pa pomanjkanju vlage ni izpostavljen le naš obraz, so pri Neutrogeni razvili tudi izdelke Hydro Boost za nego telesa – krema za roke, vlažilni sprej za telo in kremni gel za telo.

Onesnaženost zraka kot faktor prezgodnjega staranja

Onesnaženost zraka je vsako leto večji problem. Zato so strokovnjaki na Kitajskem, kjer je onesnaženost še posebej intenzivna, med prvimi začeli preučevati, kako kožo zaščititi pred vplivi okolja. Kajti onesnaževalci zraka vplivajo, da se na koži mašijo pore, da je koža izsušena in da se hitreje stara.

Rešitev je v pravilni negi kože, ki jo je potrebno redno in pravilno čistiti. Pri Neutrogeni so tako razvili linijo Skin Detox, ki pripomore pri boju proti posledicam na koži, ki jih povzroča onesnaženo okolje. Izdelki Skin Detox vsebujejo glikolno kislino, ki jo pridobijo iz sladkornega trsa. Mikrogranule v izdelkih prodrejo globoko v pore ter jih očistijo vseh nečistoč. Poglavitna prednost izdelkov je, da kože ne dražijo in ne izsušijo, saj ohranijo potrebno vlago v koži ter ji pomagajo povrniti mehkobo in sijaj.

Dnevna rutina za razstrupitev kože:

1. Kožo očistimo z micelarno vodico Skin Detox.
2. S hladilnim pilingom Skin Detox odstranimo vse nečistoče in ličila.
3. Na koncu nanesemo čistilno masko Skin Detox, ki globinsko očisti pore.

Ne pozabimo, da je koža naš največji organ, zato potrebuje našo popolno pozornost.

Dodatne Informacije

neutrogena.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.