fbpx

En celle

Postojna restaurant vagabond Tedej Batis har vært en del av Ljubljanas restaurantscene i mer enn syv år. Han tok sine første skritt som kelner i Ribiška koča i Postojna, trente på Bernardin-hotellene, og etter endt utdanning fra høyere skole for gjestfrihet og turisme i Bled, angrep han Ljubljana. Han møtte utfordringer...

Grunnleggende informasjon
Adresse
En celle
Metelkova 8, Ljubljana
Ljubljana
Forbindelse
Rute
vsak dan od 7. do 24. ure, tor. in pet. od 7. do 1. ure
Kontakt
(01) 230 97 00

Postojnski gostinski vagabund Tedej Batis spada v gostinsko opremo Ljubljane že dobrih sedem let. Prve korake je napravil kot natakar v Ribiški koči v Postojni, kalil se je v hotelih Bernardin, po končani višji šoli za gostinstvo in turizem na Bledu pa je sledil napad na Ljubljano. Spopadel se je z izzivi vodenja Caféja Ažbe v Narodni galeriji, gostinstva na Ljubljanskem gradu in v Restavraciji Triglav, eden pogumnejših izzivov pa je bilo tudi vodenje legendarnega Slovana na Kodeljevem. Trenutno Tedej vidi izziv v gostinstvu v enem najznamenitejših hostlov na svetu, v Celici. Tu je poskrbel za celovito ponudbo kulinarike za goste in outsiderje, ki se bodo gostili ob pestrem kulinaričnem programu, ki ga v Celici spremlja tudi aktiven zabavni program razstav, jam-sessionov, ki so spretno povezani s tematskimi kulinaričnimi ali barskimi pogostitvami in tematskimi večeri pijač, ki so vsak drugi petek. Družbo v celičnem gostinskem kolektivu mu delajo študenti, ki predstavljajo večino zaposlenih in tvorijo celovit kulinarični in barski kolektiv. Za dobro vzdušje pa skrbita tudi hišni DJ Spade in seveda mojster koktajlov Mile, ki bo zablestel v poletnih koktajl večerih, ko se bomo lahko “zleknili” tudi na zaporniškem vrtu.

Forrige
Bikofe

Med deg siden 2004

Fra år 2004 vi undersøker urbane trender og informerer vårt fellesskap av følgere daglig om det siste innen livsstil, reiser, stil og produkter som inspirerer med lidenskap. Fra 2023 tilbyr vi innhold på store globale språk.