fbpx

Saeco x-small

Lepota in učinkovitost iz hiše BMW Group Designworks USA ter kvaliteta in tradicija hiše Saeco se združujeta v formi najmanjšega kavnega avtomata znamke Saeco. Ena od skupnih potez s sorodniki iz avtomobilske industrije je gotovo kompaktnost. Po obliki in ...

Lepota in učinkovitost iz hiše BMW Group Designworks USA ter kvaliteta in tradicija hiše Saeco se združujeta v formi najmanjšega kavnega avtomata znamke Saeco. Ena od skupnih potez s sorodniki iz avtomobilske industrije je gotovo kompaktnost. Po obliki in uporabnosti “malček” sledi zastavljeni poti predhodnih modelov, kot so Primea, Talea in Odea, a z izboljšano prijaznostjo do uporabnika, dodelanimi detajli in merami še bolj ustreza posameznikom s hitrim življenjskim tempom. Najboljšo aromo bo iz kave iztisnil vsem, ki s pestrim delovnim urnikom in urbanim življenjskim slogom težijo za najboljšim izkoristkom časa in prostora, a se kljub pogosti odsotnosti od doma ne želijo prav v domačem “gnezdu” odrekati drobnim osebnim užitkom. Za čiščenje in vzdrževanje je izredno preprost, kar je mogoče trditi tudi za spoznavanje njegovih funkcij. Edini korak do aromatičnih užitkov ob toplih napitkih je pritisk na gumb.

Harvey Norman, Letališka 3 d, Ljubljana, in Ankaranska 3 c, Koper

Med deg siden 2004

Fra år 2004 vi undersøker urbane trender og informerer vårt fellesskap av følgere daglig om det siste innen livsstil, reiser, stil og produkter som inspirerer med lidenskap. Fra 2023 tilbyr vi innhold på store globale språk.