“Ne, ni zaljubljen v vas. Preprosto ste zadovoljni z manj, kot si zaslužite.”

Zadnjič posodobljeno: :

Poskusite biti pozorne na te znake, ki vam lahko povedo, ali vas ima partner zelo rad ali pa vas ima samo za zabavo.

Če počne te stvari, pomeni, da je čas, da greste naprej. Zaslužite si več!

V resnici ga ne zanimate. S tem mislimo na to, da bi vas moral poskusiti spoznati, spoznati vaše težnje, uresničiti vaše sanje in cilje, a tega interesa nima.

Ne želi sklepati kompromisov. Odnos deluje le, ko se dve osebi odločita za kompromis za lepo prihodnost. Če zavrne kakršen koli kompromis, pomeni, da izgubljate čas.

Vedno najde izgovore. Ves čas poskuša biti preveč zaposlen. Zaseden je, ko ga rabite, zaposlen je, ko želite skupaj načrtovati zmenek, zaseden je, ko se želite resno pogovoriti.

Ne trudi se za zvezo. Če se vam zdi, da ste edini, ki se trudite, sklepate kompromise in se žrtvujete, potem morate razumeti, da je ta zveza zanj samo za zabavo.

Njegova sreča in zadovoljstvo sta vedno na prvem mestu. Pokliče vas samo, ko vas potrebuje. Človek, ki vas resnično ceni, vas bo poklical brez razloga … včasih le za to, da vam pove, da vas pogreša.

Zelo je zaprt vase. Nikoli ne deli svojih čustev ali preteklih izkušenj, ker meni, da je zaradi tega ranljiv in ne želi, da veste veliko o njem.

Ne vključuje vas v svoje načrte ali v prihodnost. In to je znak, da si ne želi resne zveze z vami.

“Ne zdaj, je treba še nekaj narediti.” Kadarkoli se želite pogovoriti o tem, kako ste preživeli dan ali mu želite nekaj povedati, se začne dolgčasiti in najde izgovor, da spremeni temo ali najde kaj drugega.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ne izbereš, v koga se boš zaljubil, a izbereš, koga boš ljubil!