Zapeljujejo in uresničijo vse, kar si želijo: ženske, rojene v teh 3 astroloških znamenjih, so ognjene kraljice

Zadnjič posodobljeno: :

To so 3 superiorne ženske horoskopa - dosežejo vse, kar si želijo, so zelo močne, moški pa se jih pogosto bojijo ...

Ženske, rojene v teh astroloških znamenjih, so močne in pogumne, zaradi teh lastnosti pa jih skozi življenje spremlja sreča. Svoje mnenje izražajo pametno, so zelo taktične in previdne. Znajo razumeti druge ljudi in situacije in vedno natančno vedo, kaj hočejo in kako to doseči.

Pogosto s svojo močjo prestrašijo moške, ki nimajo poguma, da bi se jim približali, četudi so blizu in zaljubljeni.

Oven

Ženske, rojene v znamenju ovna, imajo zelo močno ognjeno voljo in ne izbirajo besed. Ko jih moški vpraša, ali je kaj narobe, dobi brutalno iskren odgovor.

Ovni ne prenašajo avtoritete in to je lahko edina ovira na poti do uspeha. Ne dovolijo, da bi jim drugi ukazovali, saj so rojeni vodje in pogosto zasedajo vodilne položaje.

To so 3 superiorne ženske horoskopa.

Dvojčka

Ženska v tem znamenju je zelo vešča v komunikaciji in vedno ve, katere besede uporabiti in kakšen je najboljši način. Dvojčki se sicer zelo radi pogovarjajo, v razpravi pa so pogosto glasni in v središču pozornosti.

So zelo samozavestne, rojeni zapeljivke in vodje. Moški se v bližini takšne ženske zaradi njene čudovite narave pogosto počutijo negotove in se raje umaknjeno.

Škorpijon

Ženske v tem znamenju odlikujejo modrost, močna čustva in globina misli. V škorpijonko se zaljubijo le najpogumnejši.

Ne marajo arogantnih moških in povišanih egov. Ob srečanju s takšnimi ljudmi, jih narava vodi v boj in z enim samim udarcem uničijo ves njihov ponos.

Iz pogovora z njo se lahko veliko naučite in vedno imajo pripravljene argumente. Njihova ognjena in strastna narava je njihova moč.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Doslej nepoznan horoskop: 5 skrivnosti o vsakem astrološkem znamenju, ki jih še niste vedeli!