Nebula Capsule II: prvi žepni kino velikosti in oblike pločevinke piva

Nebula Capsule II: prvi žepni kino velikosti in oblike pločevinke piva

Anker je močno izboljšal prenosni projektor Nebula Capsule II, ki je v prvi različici lani požel odobravanje kupcev. Ko preberete, s kakšnimi posodobitvami se ponaša, vam bo jasno, zakaj ga imenujejo ‘žepni kino’.

Prvo različico Ankerjevega projektorja je odlikovalo preprosto upravljanje z njim, žal pa je imel projektor slabšo ločljivost 480p. Zato so ga močno izboljšali. Ustvarili so projektor Nebula Capsule II, katerega velikost ‘projicirane’ slike ostaja enaka – diagonala je lahko velika 2,5 metra, ločljivost pa je izboljšana na 720p. Podvojena je tudi svetlobna moč, ki je narasla na 200 lumnov.

Nebula Capsule II v izboljšani različici
Nebula Capsule II v izboljšani različici

V svetu projektorjev ta naprava ni v samem vrhu najboljših, saj vendarle govorimo o majhni in baterijsko napajani napravi, ki, če jo uporabljamo v zatemnjenem prostoru, zagotovi dovolj svetlo sliko. V ohišju ni le projektor, temveč so tudi zvočniki, ki zagotovijo dvakrat močnejši zvok – zvočni gonilniki imajo namreč nazivno moč 8W.

Zvočni gonilniki imajo nazivno moč 8W.
Zvočni gonilniki imajo nazivno moč 8W.

Ko projektorja ne potrebujete, lahko napravo uporabljate tudi kot prenosni zvočnik s podporo Bluetootha in Wi-Fi-ja. In vse to podpira baterija s 10 tisoč mAh, kar je dovolj za triurno delovanje.

Galerija slik – Nebula Capsule II

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Serija Samsung Galaxy S21 5G pametnih telefonov: tehnologija, ki pritegne poglede