fbpx

Netflix serije 2023, ki si jo morate ogledati

Najboljše Netflix serije do sedaj

Foto: Imdb

Netflixove serije 2023, ki si jo morate ogledati. Netflix postaja stalen vir zabave ne glede na to, ali ste ljubitelj navdušujočih športnih zgodb, osupljive znanstvene fantastike ali srce parajočih trilerjev Netflixove serije 2023 so poskrbele, da po njih hrepenimo še več. Podajmo se po najboljših serijah, ki jih ponuja Netflix.

Netflix serije 2023 zagotavljajo paleto, ki zadovoljijo okus vsakega gledalca. Leta 2023 je pretočni velikan nadaljeval svojo tradicijo ustvarjanja osupljivih serij, ki zajemajo žanre in nas držijo priklenjene pred zaslone. Od navdušujočih športnih dokumentarcev do osupljivih dram.

1. “Untold”

Netflixova serija “Untold” še naprej osvaja občinstvo s svojimi privlačnimi športnimi dokumentarci. Zadnje epizode, v katerih nastopata enigmatična Jake Paul in Johnny Manziel, izstopajo po pripovedovanju zgodb in ambicijah.

2. “Ultimatum”

Tretja sezona “The Ultimatum” predstavlja queer zasedbo, ki premika meje dinamike odnosov. V osmih tednih krmarita po menjavah partnerjev, ocenjevanjih in zadnji preizkušnji ljubezni, kar ustvarja resničnostno televizijo.

3. “The Witcher”

Zadnji nastop Henryja Cavilla kot Geralta v tretji sezoni “Čarovnika” pomeni prelomnico za priljubljeno domišljijsko serijo. Liam Hemsworth se pridruži prepiru in obljubi, da bo ohranil čarovnijo.

4.”The Lincoln Lawyer”

“Odvetnik Lincoln” se pojavi kot osupljiv krivdni užitek, ki pritegne predane oboževalce. Serija nas pritegne s svojo intrigantno pravno dramo in karizmatičnimi liki.

5. “Painkiller”

“Painkiller” se spopada z opioidno krizo z grozljivo pripovedjo, povzdignjeno z zvezdniško režijo Peta Berga. Osvetljuje pohlep družine Sackler in vlogo Purdue Pharma v krizi, zaradi česar se poteguje za nagrade v sezoni.

6. “Black Mirror”

“Black Mirror” se vrača s petimi novimi epizodami, ki prinašajo pričakovano mešanico groze, duhovitosti in ironije. Epizoda “Joan Is Awful” z Annie Murphy v glavni vlogi ponuja pameten pogled na sam Netflix.

7. “Kaleidoscope”

“Kaleidoscope z Giancarlom Espositom v glavni vlogi je prelomna drama ropa z nelinearno strukturo. Gledalci lahko gledajo epizode v poljubnem vrstnem redu in celo vrstni red epizod je naključen, kar obljublja resnično edinstveno izkušnjo.

8. “That ’90s Show”

“That ’90s Show” nas popelje nazaj v ikonično Formanovo klet in vzbudi val nostalgije. Sledi hčerki Erica in Donne, Lei Forman, čudovit spinoff, ki zajame bistvo 90. let.

9. “Break Point”

“Break Point” debitira kot del Netflixovega Sports Multiverse, ki ponuja vpogled v življenje na turnirjih WTA in ATP Tour. Čakajo vas odkriti intervjuji in dramatični trenutki s teniškimi zvezdami, kot sta Nick Kyrgios in Ajla Tomljanović.

10. “The Diplomat”

Diplomat s Keri Russell v glavni vlogi se pojavi kot presenetljiva uspešnica, ki ponuja zanimiv pogled na politično prerivanje in kupčkanje. Gledalci nestrpno pričakujemo prihod druge sezone.

11. “Ginny in Georgia”

Druga sezona serije “Ginny in Georgia” obljublja še bolj divje dogodivščine za dinamični dvojec mati-hči. Njihova selitev v novo mesto ohranja kaos pri življenju in gledalce na robu sedežev.

12. “Lockwood & Co.”

“Lockwood & Co.” spremlja dogodivščine najstnikov in mlade jasnovidke v agenciji za lov na duhove. Odkrivanje skrivnosti, ki spreminja svet, je vznemirljiva mešanica nadnaravnih elementov in skrivnosti.

13. “You”

Četrta sezona serije “Ti” začne zgodbo, ko Joe Goldberg pobegne v London in za seboj pusti sled duhov. Navdušujoč zalezovalski triler ohranja gledalce navdušene s svojo mračno pripovedjo.

14. “Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Queen Charlotte: A Bridgerton Story” služi kot očarljiva predzgodba, ki raziskuje vzpon mlade kraljice Charlotte. Z osmimi epizodami ohranja Bridgertonov svet pri življenju, medtem, ko oboževalci nestrpno pričakujejo tretjo sezono.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.