Networking party – mreženje in zabava!

Networking party

Zabava, mreženje, mini kulinarične dobrote, glasba, druženje, pijača, dogodek, party, izkušnje, ples … in še kaj je serija ekskluzivnih dogodkov, pod imenom Networking party.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Paviljon - Pivnica s konceptom (Gospodarsko razstavišče)

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

Vstop je prost.

Enkrat na mesec se v Paviljonu na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani zgodi zanimiv dogodek s konceptom. Vsak izmed trajajočih večerov nosi svojo rdečo nit. Januarja bomo lahko odkrivali, spoznavali in se kaj novega naučili o hrani, jogi in seksu oziroma kako z majhnimi spremembami do zdravega, polnejšega, predvsem pa srečnejšega življenja. Gostja večera bo Anja Bohinc Rupret, certificirana učiteljica joge, ambasadorka zdravega življenjskega sloga in poslovna ženska. Za glasbo, mini kulinarične prigrizke bo poskrbljeno, pijačo dobrodošlice pa je pripravil Juicebox z zdravimi in slastnimi smutiji. Vstop je prost, vizitke pa (za dobre mreženje) obvezne.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Teden restavracij jesen 2020: “Izberi. Rezerviraj. Uživaj!”