fbpx
Foto: U-Boat Worx

Ni vam več treba biti Jacques Cousteau: zasebna podmornica Nexus

Zasebna podmornica Nexus je podmornica za ultra bogate

Kočno! Ni vam več treba biti Jacques Cousteau, da bi lahko raziskovali globine oceana s podmornico, saj Nizozemsko podjetje U-Boat Worx od začetka leta 2005 razvija različne modele podmornic za zasebno rabo.

Z več kot 20 modeli, med katerimi lahko izbirate pri U-Boat Worx, je najnovejši NEXUS, najbolj inovativen in vrhunski doslej. Z neverjetnim vidnim poljem lahko podmornica doseže globine do 200 m, ima brezšivno eliptično okno, sestavljeno iz treh delov, in lahko sprejme od 7 do 9 potnikov. Medtem ko ima pilot na sredini fiksni sedež, se sedeža na obeh straneh vrtita, tako da lahko vsak potnik doživi več zornih kotov ocena na izjemno udobnih sedežih. Podobno kot Cruise Sub 7 znamke, NEXUS omogoča med 900 L in 914 L prostora na osebo z veliko prostora za noge.


Popačenje skozi ukrivljeno okno je minimizirano zaradi prehoda debeline med različnimi odseki vidnega okna. NEXUS je optimiziran tudi za varnost z največjo globinsko zaščito, ki preprečuje, da bi pilot presegel prag v kateremlahko podmornica še varno deluje. Im apa tudi varnostno stikalo s katerim se takoj vrnete na površje po varnem protokolu.
NEXUS je tudi najhitrejša zasebna podmnornica za več potnikov na trgu s hitrostjo do 3 vozle, ki jo napaja baterija 62 kWh, ki zdrži do 18 ur. Za več informacij o tem modelu obiščite spletno stran U-Boat Worx.

Dodatne Informacije

uboatworx.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!