fbpx

GoPro HERO 10 Black Bones: akcijska kamera izključno za drone

Primerno za letalce - HERO 10 Black Bones

Foto: GoPro

Z nedavno izdajo GoPro izdaje Creator Edition, prilagojene za vplivneže, je jasno, da je najnovejša akcijska kamera HERO 10 zmožna zares veliko. Proizvajalec GoPro pa je predstavil še kamero namenjeno hobi letalcem.

HERO 10 Black Bones je zasnovan tako, da izboljša kakovost videa povprečnega FPV drona. Najnovejša izvedba niti malo ne žrtvuje kakovosti, saj je opremljena z vsemi standardnimi visokimi kakovostmi snemanja HERO 10, vključno s kristalno čisto 5,3K video ločljivostjo pri 60 sličicah na sekundo, čeprav je kamera v veliko manjšem paketu. Ta manjša kamera, ki meri v višino nekaj manj kot 2 palca in široka več kot 2,5 palca in ima pernato težo manj kot 56 gramov, kar je res malo.


Medtem ko izstopata jasna kakovost snemanja, je še en element, ki ukrade predstavo, njena sposobnost ohranjanja stabilnosti. Black Bones se ponaša z tehnologijo Player + ReelSteady, ki jo upravlja gadgeteer, in stabilizacijo HyperSmooth, ki je tako dobra, da je prejela emmyja, zato je zagotovljeno, da bodo droni z modelom Black Bones posneli nič drugega kot posnetke v super kakovosti.

Če želite kar najbolje izkoristiti svoj dron, bo potem prav novi GoPro Black Bones tisto kar bo posnetke pripeljajo še na višji nivo. In cena?! Okoli 400 evrov!

Dodatne Informacije

gopro.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.