Foto: envato

Ni vse v intimnosti! To so 3 stvari, ki so moškemu pomembnejše od spolnosti!

Statistika, ki pravi, da moški vsakih 7 sekund pomisli na spolni odnos ti je verjetno znana, a svetujemo ti, da je ne jemlješ preveč resno, saj ne obstaja ženska na tem svetu, ob kateri bi PRAVI moški ostal le zaradi spolnosti. Ker ve, da morajo delovati številne druge stvari v razmerju, da bi se resnično dobro počutil – to so 3 stvari, ki so moškemu pomembnejše od spolnosti.

Kakovosten odnos ponavadi povezujemo s kakovostnim spolnim življenjem. In nihče se ne vpraša, zakaj naj bi intimnost imela tako močno povezovalno vlogo. Raziskovalci pravijo, da spolnost v resnici nima pomembne vloge v življenju para, temveč občutek NAKLONJENOSTI – poljubljanje, objemanje in dotikanje je tisto, kar naj bi prispevalo k zadovoljstvu partnerjev in splošnem počutju.

Številne raziskave tako dokazujejo, da je spolnost le del sestavljanke v zdravem partnerskem odnosu in ne glavna komponenta, kot mnogi mislijo.

3 stvari, ki so moškemu pomembnejše od ...
3 stvari, ki so moškemu pomembnejše od …

3 stvari, ki so moškemu pomembnejše od spolnosti:

Razumevanje

Moški si želi, da ga njegova partnerka razume kot partnerja in moškega. Želi si, da ženska spoštuje njegove potrebe, prioritete, želje …
In zrel moški to doseže na tak način, da se pogovarja s svojo žensko in se ne drži klišeja, da moški nimajo radi nakladanja in dolgih pogovorov. Vse je odvisno od tega, o čem se pogovarjata in koliko vama je mar za vajino razmerje.

Pohvala

Stereotip, da imajo moški radi pohvalo, ker bodo tako dobili potrditev, je v veliki meri točen. Moški, četudi je zrel in samozavesten, bo nenehno iskal potrditve. In če jih dobi od tebe, ve, da se je stvari lotil na pravi način.
To ne pomeni, da ga moraš za vsako stvar ujčkati, ampak so majhne pohvale čisto dovolj za krepitev vajinega odnosa.

Želi si, da ženska spoštuje njegove potrebe.
Želi si, da ženska spoštuje njegove potrebe.

Zaupanje

Naupravičeni izpadi ljubosumja, nezupanje, malteriranje … so stvari, ki moškega v trenutku spravijo iz tira. Moškemu je pomembno, da ima tvoje zaupanje, ker mu na takšen način kažeš, da verjameš v vajino ljubezen in ga imaš za dobrega človeka.
Tudi ti si verjetno ne želiš imeti ob sebi osebo, ki ti bo vsak “neupravičeno najedala” in se boš nenehno počutila krivo!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!