fbpx

Nick Cave v Ljubljani

Nick Cave // 25 november 2013

Glasbena legenda Nick Cave prihaja v Ljubljano. Za nekatere glasnik generacije, za druge glasbeni ekscentrik. Nedvoumno pa za vse odličen glasbenik.

Pomembne Informacije
Kdaj?
do
Kje?
Hala Tivoli
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
Od 39€

Obeta se nam ekskluzivni koncert regije, kjer bodo predstavili nov album Push The Sky Away. Spremljala ga bo skupina The Bad Seeds kot mnoga leta doslej.

Petnajsti album po vrsti nam bodo fantje predstavili v hali Tivoli. Push the Sky Away je je produciral Nick Launay, posnet je bil v La Fabrique, snemalnem studiu, postavljenem v dvorcu iz 19. stoletja v južni Franciji. Skupina je živela skupaj, medtem ko je ustvarjala ta album. Zajtrki so potekali pod krošnjo magnolije. Bad Seeds so skupnost. Nick, Warren Ellis, Jim Sclavunos, Martyn Casey, Thomas Wydler ter Conway Savage so skupaj že skoraj dvajset let. Push the Sky Away premore jasnost in mehko čudnost, ki jo od Nicka pričakujemo. Starih uspešnic tudi ne bo manjkalo. Udeležba obvezna za vse glasbene sladokusce.

Dodatne Informacije

Spletna stran Nick Cave
http://www.nick-cave.com/

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!