fbpx

Nike Court: Te superge za 60 evrov lahko nosite kadarkoli in kjerkoli

Nike Court - tako legendaren kot Stan Smith

Foto: Nike

Nike Court je vrhunska in najbolj vsestranska superga vseh časov! Stala vas bo le 60 evrov.

Nike Court so superge, ki razbijejo kalup in idejo, da je dobra superga – draga superga. Prvič, ker se dokazuje, da superge niso nujno drage, da so lepe. Drugič, ker je najboljši primer, kako se superge, čeprav so bile prvotno zasnovane za vadbo športa, lahko nosijo za vsako priložnost. In tretjič, ker so Nike Court ena redkih superg, ki jih lahko kombinirate z vsemi hlačami (in videzi).

Zadnja posodobitev 2022-05-24 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Ali obstajajo bele superge Nike , ki so tako univerzalne kot Adidas Stan Smith? Težko je najti vzporednico v katalogu Nike, ker je Stan Smith model, ki je postal stalnica v naših garderobah. Toda če so vam blizu bele superge Nike, je Nike Court zagotovo vaša prva izbira.

Namig: V kolikor želite dodatne popuste Amazon Prime, nižjo poštnino ter dostop do digitalne knjižnice filmov ter knjig, vam svetujemo, da se včlanite v Amazon Prime.
REGISTRACIJA IN PREIZKUS – AMAZON PRIME

Nakupi brez DDV na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV na Amazon.de lahko kupujejo brez DDV – davka na dodano vrednost! V kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna! Z njo pa pridobiš posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Dodatne Informacije

nike.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!