Nike končno z nedrčki za večja oprsja

Instagramovemu računu Nike Women sledi 4,8 milijona ljudi, ki jih vsak dan znova pričaka navdihujoča paleta različnih žensk, ki ponosno razkazujejo svoja mišičasta telesa. A paleta do nedavnega le ni bila tako pestra. Manjkale so namreč ženske z oblinami. To se je zdaj spremenilo. Nike je s športnimi nedrčki za večja oprsja končno "priznal", da tudi ženske z oblinami telovadijo.

Slovita znamka je za model izbrala Palomo Elesser, ki ima pogodbo podpisano pri oddelku “plus-size” v agenciji Muse. Ta bo predstavila enega od novih športnih nedrčkov Nike.

Paloma Elesser takole pozira za novi športni nedrček Nike.
Paloma Elesser takole pozira za novi športni nedrček Nike.

Paloma tako v nedrčku in pajkicah pokaže, kako je vedeti, če se nam športni nedrček pravilno prilega. Kar je na tej fotografiji nedvomno presenetljivo, je to, da nikjer ni omenjeno, da je to model”plus-size” ali pa da je ta nedrček primeren le za “večja” dekleta. Nedrčki bodo tako na voljo do velikosti XL ali E, kar je po mnenju nekaterih strokovnjakov precej enako velikosti DD. Medtem ko so mnogi Nike pohvalili, se drugi pritožujejo, da ponudba mnogim ženskam še vedno ni dosegljiva.

PREBERITE ŠE: Najboljše superge 2016: modni kos brez katerega letos enostavno ne gre!

Nike s športnimi nedrčki za večja oprsja
Nike s športnimi nedrčki za večja oprsja

Pa vi, boste ploskali Nikeju?

Dodatne Informacije

Več informacij:
instagram.com/nikewomen

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Liteboxer: domača naprava za ritmično vodene vadbe boksa