Nike se pripravlja na zimski tek s tremi posodobitvami čevljev GTX, odpornimi na vremenske vplive

Ker se vse bolj približujemo zimi, se bodo temperature še naprej zniževale, vreme pa se bo še poslabšalo. S to resničnostjo se moramo sprijazniti predvsem tekači, če ne nameravamo naše aktivnosti obesiti na klin - četudi je tek skozi spolzka zimska jutra lahko velikokrat muka.

Nike se je tokrat posvetil vsem tekačem, ki tek izvajajo tudi v zimskih dneh. Tako so za zimo posodobili modele Pegasus Trail 2, Pegasus 37 in React Miler. Vsakega od njih je opremil z nekaj vremensko odpornimi tehnologijami, pripravljenimi na najhujšo zimo. S svojim nevidnim slojem GORE-TEX in izboljšanim oprijemom pete in prstov bo Pegasus Trail 2 poskrbel, da bodo vaše noge suhe in stabilne. Ne glede na to, ali vam je bolj všeč vzpon in radi tečete v hrib, lahko računate na dosleden in zelo predvidljiv oprijem.

Temu se pridružujeta tudi Pegasus 37 Shield in React Miler Shield, še dva modela za hladno vreme, ki sta zasnovana za tek po mokrih asfaltnih površinah. Oba čevlja sta namreč opremljena s podplati, ki jih navdihujejo terenske avtomobilske pnevmatike, in imajo oprijemni vzorec, optimiziran za zmogljivosti kanaliziranja vode. Vsak model Shield uporablja vodoodporni zgornji del čevlja, da vaša stopala ostanejo topla in jih ne boste namakali ob teku po dežju. Čeprav cene še niso objavljene, bodo novi športni čevlji na voljo že v tem mesecu.

Dodatne Informacije

nike.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljše masažne pištole 2021: razvajajte svoje mišice