Kako zmanjšati stroške ogrevanja s klimatsko napravo

Mrzli jesenski dnevi so letos malo pohiteli, zato si številni "zmrzlivci" želimo svoja stanovanja že malo pogreti. Le kdo ne uživa v toplem prostoru, a vseeno se nam ogrevanje sredi oktobra lahko zdi malo prezgodaj in stroškovno vprašljivo. Vendar to ni težava, če imate Samsung Wind -Free klimatsko napravo.

Samsung klimatske naprave poleg hlajenja nudijo tudi ogrevanje prostorov. Tako vam ne bo treba kupiti grelnika, uporaba pa je energetsko učinkovita. Z načinom ogrevanja pri klimatski napravi lahko hitro in brez nepotrebnega čakanja segrejete prostor. Samsung Wind-Free™ Elite klimatska naprava zagotavlja največjo učinkovitost ogrevanja z A+++ energijsko učinkovitostjo pri ogrevanju in hlajenju, tudi pri nizkih temperaturah.

Medtem ko radiatorji delujejo nenehno in s tem ustvarjajo nepotrebne stroške, Samsung Wind-Free™ samodejno prilagodi svoj način ogrevanja, ko je prostor dovolj topel. Klimatske naprave so tudi varnejša rešitev za naše najmlajše, ker se med igranjem ne morejo opeči na radiatorju. Če je klimatska naprava postavljena na pravem mestu v prostoru, bo porazdelitev toplote enakomerna, zato ne bo potrebe po uporabi dodatnih grelnikov prostora. Samsung Wind-Free™ klimatska naprava s pametnimi tehnologijami je tako popolna rešitev za ogrevanje vašega doma.

Klimatska naprava je opremljena z zmogljivim energijsko učinkovitim digitalnim kompresorjem, ki zagotavlja največje udobje in ne povzroča hrupa. Poleg tega lahko z vklopom Wind-Free™ načina znižate stroške za električno energijo za do 77 %, tudi če je potrebna največja obratovalna moč. Klimatska naprava se tudi samodejno priklopi iz načina hlajenja na način ogrevanja, pri čemer upošteva zunanjo temperaturo in temperaturo prostora. Nudi tudi upravljanje na daljavo s Samsung SmartThings aplikacijo za pametni telefon, ki omogoča popolno avtomatizacijo klimatskega sistema in daljinsko upravljanje.

Dodatne Informacije

samsung.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Bokashi Organko 2 Ocean: kompostnik iz recikliranih ribiških mrež ugledal luč sveta