fbpx

Nobu Hotel Marakeš: doživite razkošje in japonski slog

Prvi hotel Nobu v Afriki

Foto: Nubu Hotels

 Pripravite se na razkošno in elegantno bivanje v Marakešu v novem hotelu Nobu. Hotel, ki je rezultat sodelovanja med Hivernage Collection, MC Hotels in Nobu Hospitality, bo odprl svoja vrata v okrožju Hivernage in je prvi hotel Nobu v Afriki. Hotel ima 71 prostornih apartmajev, destinacijsko restavracijo in spa.

Marakeš, znan kot “Rdeče mesto” ali “Oker mesto”, je mesto v zahodni maroški regiji Marakeš-Safi, ki se nahaja v vznožju gorovja Atlas. Mesto je glavno gospodarsko središče in turistična destinacija v Maroku, znano po svojem zgodovinskem pomenu in živahni kulturi. Obiskovalci Marakeša lahko raziskujejo mestno srednjeveško arhitekturo, vključno s palačo Bahia, Saadijskimi grobnicami in mošejo Koutoubia. Obiščejo lahko tudi živahne mestne tržnice, se prepustijo tradicionalni maroški kuhinji in uživajo v številnih mestnih vrtovih in parkih.

Foto: Nubu Hotels
Foto: Nubu Hotels
Foto: Nubu Hotels

Nobu Hotel Marrakech se nahaja v osrčju zlatega trikotnika mesta v okrožju Hivernage in je odlično izhodišče za raziskovanje mesta. Hotel se poklanja zgodovini stavbe, hkrati pa dodaja pridih Nobujevega sodobnega japonskega stila. Hotel vključuje 71 prostornih apartmajev, destinacijske restavracije, vključno z ikonično restavracijo in barom Nobu, ter panoramsko streho z bazenom za goste, restavracijo in suši barom. Hotel se ponaša tudi z enim največjih spa centrom v portfelju hotelov Nobu.

Foto: Nubu Hotels
Foto: Nubu Hotels

Pričakuje se, da bo lokacijo hotela v Marakešu sprejela močna baza evropskih in ameriških strank Nobuja, s svojo močno privlačnostjo za lokalni trg in mednarodne popotnike pa naj bi Nobu Hotel Marakeš zagotovil razkošno in drugačno izkušnjo. za svoje goste.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.