fbpx

Nokia 2.4 in Nokia 3.4: “budget” telefona, ki prijetno presenečata

Družina pametnih telefonov Nokia je bogatejša za dva modela začetnega razreda - Nokia 3.4 in Nokia 2.4 - ki za svojo ceno ponujata zelo solidne specifikacije in dobro funkcionalnost. Poleg tega so bile predstavljene tudi slušalke Nokia Power Earbuds Lite in pa prenosni brezžični zvočnik Nokia.

HMD Global, dom telefonov Nokia, je predstavil dva nova člana v svoji družini pametnih telefonov začetnega razreda – Nokia 3.4 in Nokia 2.4 – novo ponudbo dodatne opreme in storitev HMD Connect Pro, ki podjetjem ponuja varno in pregledno storitev globalnega podatkovnega gostovanja.

Nokia 2.4

Naslednja generacija Nokia prinaša napredne funkcije UI-fotografiranja, vključno z nočnim (Night mode) in portretnim načinom (Portrait editor), s katerim lahko oblikujete fotografije in dodajate zamegljena ozadja tudi po tem, ko ste posnetek že naredili. Telefon ima priročen senzor za prstni odtis in možnost odklepanja s pomočjo obraza (AI Face lock), kar omogoča lažji dostop in dodatno varnost.

Vse to se skriva v trpežnem dizajnu, ki je narejen tako, da je videti lepo in da traja. Uživate lahko v večji sliki, delate dlje, se učite in ustvarjate na velikem 6,5-palčnem zaslonu HD+. In zahvaljujoč dvodnevni življenjski dobi baterije (4.500 mAh) lahko uporabljate svoje najljubše aplikacije in igrate igrice mnogo dlje in brez skrbi, da bi ostali brez baterije. Poleg tega Nokia 2.4 prihaja z zavezo, ki vam daje tri leta mesečnih varnostnih posodobitev in dve leti posodobitev OS, kar pomeni, da je pripravljena za Android 11 in 12. Na voljo bosta dve različici: ena z 2 GB RAMA-a in 32 GB shrambe in pa druga s 3 GB RAM-a in pa 64 GB shrambe.

Nokia 2.4 gre v prodajo septembra v barvah Dusk in Fjord po povprečni ceni 119 evrov.

Nokia 3.4

Nokia 3.4 zahvaljujoč mobilni platformi Qualcomm Snapdragon 460 ponuja resno nadgradnjo zmogljivosti, ki vam daje več moči, da kar najbolje izkoristite svoj telefon. Z velikim 6,39-palčnim zaslonom HD+, ki ima luknjico za sprednjo kamero in zmogljivo trojno zadnjo kamero z izjemno širokim objektivom in UI-fotografiranjem, lahko ponesete svojo ustvarjalnost na novo raven. Nokia 3.4 ima operacijski sistem Android 10 OS in zavezo z dvema letoma nadgradenj operacijskega sistema. Vse to je podprto z dvodnevno življenjsko dobo baterije (4.000 mAh) in predstavljeno v vrhunskem, brezčasnem dizajnu, ki zagotavlja trajen slog in sledi svojim finskim koreninam. Na voljo bodo tri različice: ena s 3 GB RAM-a in 32 GB shrambe, druga s 3 GB RAMA-a in 64 GB shrambe in pa model z 4 GB RAMA-a in pa 64 GB shrambe.

Telefon bo v prodaji od začetka oktobra v treh novih živahnih barvah (Fjord, Dusk in Charcoal) po povprečni ceni 159 evrov.

Slušalke Nokia Power Earbuds Lite

Nove slušalke Nokia Power Earbuds Lite vam omogočajo, da kamorkoli se odpravite, s seboj vzamete svoje najljubše pesmi. Ponujajo vam 35 ur predvajanja (5 ur baterija, 30 ur škatlica) in udobno obliko z intuitivnim upravljanjem na dotik, ki vam omogoča enostavno navigacijo, ne glede na to, ali sprejemate klice ali preskakujete skladbe. Certifikat IPX7 zagotavlja, da so slušalke vodoodporne, in sicer do 1 metra za 30 minut, kar pomeni, da se lahko v telovadnici spotite ali brezskrbno tečete v dežju, medtem ko vam 6-milimetrski grafenski gonilniki zvočnikov omogočajo jasen zvok.

Nokia Power Earbuds Lite bodo na voljo oktobra po povprečni ceni 59,90 evrov v barvah Charcoal, Fjord in Snow.

Prenosni brezžični zvočnik Nokia

Prenosni brezžični zvočnik Nokia je zasnovan tako, da je resnično prenosljiv in vam omogoča do 4 ure predvajanja, medtem ko vam bo vgrajeni mikrofon olajšal skupinske klice na poti. Prav tako lahko združite dva zvočnika za še boljši visokokakovosten stereo zvok. Tako kot vsezvočne naprave Nokia je tudi ta opremljena z univerzalno združljivostjo Bluetooth 5.0, torej se lahko povežete z vsemi napravami, ne glede na blagovno znamko.

Prenosni brezžični zvočnik Nokia bo na voljo na začetku novembra po povprečni ceni 34,90 evrov.

Dodatne Informacije

nokia.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!