Nokia DT-903: Microsoftov svetleči brezžični polnilec

Polnilec Nokia DT-903 dobite v treh različnih barvah.

Brezžični polnilci postajajo vse bolj pogost prizor in dnevi, ko bodo kabli odveč, niso več svetlobna leta daleč. Svetlobno obarvan pa je Microsoftov Qi brezžični polnilec Nokia DT-903, ki ''sprejema'' vse pametne telefone s Qi standardom, standardom, ki si lasti največ zaslug za brezžično polnjenje. Gre za plastično ploščico, ki se, ko se nanjo zlekne pametni telefon, po neonsko zasveti. Bodisi oranžno, belo in zeleno.

Nokia DT-903, Microsoftov svetleči brezžični polnilec je vsekakor poživite na trgu brezžičnih polnilcev, ki so si do sedaj ustvarili renome minimalističnih in resnih naprav. DT-903 je njihovo popolno nasprotje in dobesedno žari. Ne sicer od sreče, pač pa od polnjenja pametnega telefona. Pri tem ni izbirčen, saj sprejme vsakega, ki je opremljen z Qi standardom.

Nokia DT-903 bo ''poživila'' baterijo in prostor.
Nokia DT-903 bo ”poživila” baterijo in prostor.

A ob tem gre dodati, da, ker gre vendarle za Microsoftov izdelek, svetlobne opcije ponuja le izbrancem, torej tistim, ki jih poganja operacijski sistem Windows Phone, saj so dostopne le preko njegovih menijev. Če boste na ploščico položili Lumio, se bo izredno lahek polnilec zasvetil in postal neke vrste ambientalna luč. Izbirate lahko med tremi jakostmi svetlobe, lahko pa neonko povsem ugasnete (nočni način).

PREBERITE ŠE: Slovenski startup: Swich, brezžični polnilec za pametne telefone

Polnilec Nokia DT-903 dobite v treh različnih barvah. Tako izgleda zelena različica.
Polnilec Nokia DT-903 dobite v treh različnih barvah. Tako izgleda zelena različica.

Polnilec Nokia DT-903 lahko tudi sprogramirate in sicer tako, da mu določite svetlobne vzorce, ki se sprožijo v primeru sporočila, zgrešenega klica, ipd. Ta Microsoftov polnilec pa ima še eno zanimivo lastnost. Če je Windows Phone v njegovi bližini in z vklopljenim Bluetoothom, njegova baterija pa se bliža kritičnemu stanju, vas bo svetlobni signal polnilca, ki se sam ”futra” preko USB-ja, opozoril, da je ”čas za kosilo”.


Na voljo v Microsoft Store za preračunanih 52€.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.microsoft.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!