fbpx

Nothing’s Ear (2) Earbuds: zvočna nadgradnja, ki je ne smete zamuditi

Doživite pristen zvok studijske kakovosti z novo izdajo

Nothing's Ear (2) Earbuds
Foto: Noting

Težko pričakovana izdaja slušalk Nothing's Ear (2) Earbuds je končno tu in je vse, kar ste čakali. S prenovljeno dvokomorno zasnovo in izboljšano tehnologijo čistega glasu ti ušesni čepki ponujajo resnično pristen zvok, ki vas popelje v "snemalni studio". Poleg tega lahko z osebnimi zvočnimi profili in funkcijami prilagodljivega odpravljanja šumov uživate v izkušnji poslušanja, prilagojeni samo vam.

Ko so slušalke Nothing’s Ear (1) prišle na trg, so hitro postale vroča dobrina za tehnološke navdušence, ki so hrepeneli po edinstvenih napravah z naprednim dizajnom. Vendar je Ear (1) manjkal v oddelku za zvok, kar je vodilo v pričakovanje izdaje Ear (2). Na srečo Nothing s to zadnjo izdajo ni razočaral.

Ear (2) ohranja enako edinstveno zasnovo kot njegov predhodnik, le s subtilnimi razlikami, ki so s prostim očesom komaj opazne. Vendar pa Ear (2) blesti v kakovosti zvoka. Nič ni nadgradil Ear (2) z novo dvokomorno zasnovo, v kateri je 11,6 mm dinamični gonilnik, ki ponuja pristno predvajanje studijske kakovosti.

Foto: NOTHING
Foto: NOTHING
Foto: NOTHING
Nothing's Ear (2) Earbuds
Foto: Noting
Foto: NOTHING

Nakup: Nothing’s Ear (2) Earbuds

Zadnja posodobitev 2023-04-26 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Ear (2) ima tudi prilagodljivo odpravljanje hrupa, kar je korak naprej od standardnega ANC za Ear (1). Z odpravljanjem šumov do 40 dB lahko uživate v bolj poglobljeni izkušnji poslušanja brez prekinitev. Poleg tega Ear (2) ponuja prilagojeno ANC, ki se prilagodi natančni obliki vaših ušes in zagotavlja popolno okolje za poslušanje.

Nič ni naredilo Nothing’s Ear (2) bolj pametnejšega s tehnologijo Clear Voice. Z izboljšano odpravo šuma lahko uživate v jasnejših klicih tudi v hrupnem okolju. Ear (2) ima tudi prilagodljive nastavitve EQ, večtočkovno povezljivost in osebni zvočni profil, ki prilagaja izenačevalnik v realnem času in optimizira vsebino za vaše edinstvene nastavitve poslušanja.

Kljub vsem tem nadgradnjam se cena Nothing’s Ear (2) v primerjavi z Ear (1) zviša le za 50 $ (prodajajo se za 149 evrov, primerljivo dolarjev), zaradi česar je cenovno ugodna možnost za tiste, ki želijo visokokakovostno izkušnjo poslušanja. Ear (2) ponuja do 36 ur poslušanja, z eno uro časa poslušanja za skupno šest ur s samo enim polnjenjem. Poleg tega so izjemno lahki, saj tehtajo le 4,5 g. Poleg tega pa so tudi vodotesne IP54.

Nakup: Nothing’s Ear (2) Earbuds

Zadnja posodobitev 2023-04-26 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Ear (2) Earbuds proizvajalca Nothing so obvezna oprema za vsakogar, ki želi pristno, visokokakovostno izkušnjo poslušanja. S svojo dvokomorno zasnovo, prilagodljivim odpravljanjem hrupa in osebnim zvočnim profilom ti ušesni čepki ponujajo vse, kar potrebujete za prevoz v snemalni studio. Zato pojdite v spletno trgovino Nothing in si še danes izberite par ušesnih čepkov Ear (2).

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.