fbpx

Nov partner takoj po razhodu – pametna poteza ali slaba odločitev?

Foto: imdb

Ostali ste sami. Bi šli takoj na zmenek z drugo osebo? Ali razmišljate o času, ki ste ga preživeli z bivšim partnerjem, in se sprašujete, ali bi lahko bilo kaj drugače, če bi ... Ni treba posebej poudarjati, da se mučite in vrtite v krogu, brez upanja, da bi kdaj šli naprej. Torej?

Čeprav si morate vzeti čas, da ozdravite svoje srce in predelate vsa čustva, pomislite, da bi šli na zmenek z nekom drugim. Toda ali je to dobra ideja?

Pravzaprav je zmenek z nekom po koncu zveze lahko dobra stvar, če se celotne zgodbe lotite s pravega zornega kota.

Uživajte v začasnem navalu razburjenja

Pomembno je vedeti, da občutki, ki jih trenutno čutite do nove osebe, ki je prišla v vaše življenje kmalu po tem, ko ste se razšli s partnerjem, morda ne bodo trajali večno. Še vedno ste ranljivi in ​​morate imeti nekoga ob sebi, da bi se počutiti ljubljene.

Preusmeri svoje misli

Ko ste obtičali v svojih mislih o razhodu, je lahko koristno, če vas nekaj ali nekdo preusmeri iz razmišljanja o pretekli zvezi v drugo smer. Takšna stvar je dobra spodbuda za vaš ego, ki le to trenutno resnično potrebuje. Iz tega razloga le to uporabite kot učinkovito odvračanje pozornosti.

via GIPHY

Poskrbite, da stvari ostanejo na površju

Resnično si ne želite hiteti v novo zvezo in prehitevati stvari, sploh če se zavedate, da je vaše srce še vedno polno čustev do bivšega.

Zato bi moral biti vaš cilj priložnostni zmenki, vsaj prvih nekaj mesecev, dokler ne ugotovite, da ste za seboj pustili vse tiste občutke, ki vam preprečujejo, da bi se zavezali komu drugemu. Tako si boste prihranili dodatno bolečino in razočaranje, ki je zadnja stvar, ki si jo sedaj želite.

via GIPHY

Poslušajte sebe, ne drugih ljudi

Nihče ne ve bolje od vas, kaj je v vašem srcu in duši. Morda ste nekdo, ki lažje prebrodi težko obdobje, če je z nekom, kot da bi bili sami.

Bodite iskreni do osebe, s katero se videvate

Resnično ne želite nekomu dajati lažnega upanja in ga vleči za nos, če veste, da ni možnosti, da boste do te osebe razvili pristna romantična čustva.

Nujno je, da ste iskreni do osebe, s katero se odločite videvati, in ji povejte, kaj trenutno prestajate. Tako bo imela do vas več razumevanja in potrpljenja. V tem primeru je več možnosti, da se vajino razmerje spremeni v pravo.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.