fbpx

Party plane: letalo, ki ga lahko najamete za zasebne zabave

Foto: Negus 747
Zadnjič posodobljeno: :

Že ob omembi zabav pridejo na misel odprte terase, klubi in družabni prostori. Vendar so Angleži prišli na odlično idejo. Staro letalo so spremenili v kraj zabave. Za vse tiste, ki želite doživeti zabavo za nepozaben je zabava na letalu idealna možnost.

Boeing 747 Negus , ki je 8. oktobra 2020 priletel na letališče Cotswold v Angliji, je namreč že upokojen in tam parkiran. Letalo British Airways so preuredili v klub za zabave in ga je mogoče najeti za zasebne in uradne dogodke.

Večji del prvotnega letala je ostal enak, kokpit je ohranjen, preostali del pa je preoblikovan in spremenjen. Izpraznili so ga, odstranili sedeže in prtljažnike ter ustvarili prostor za druženje in ples. Prav tako so nekdanjo kuhinjo spremenili v lokal in prilagodili razsvetljavo.

Letalo je na voljo za izlete in najem

Organizatorji dogodkov in tisti, ki iščejo edinstveno prizorišče dogodka, lahko zdaj najamejo letalo za doživetje, ki si ga boste zagotovo zapomnili. Večji del letala je ohranjen kot muzejski eksponat, zato so ogledi možni od marca. Vstopnice za oglede lahko rezervirate na njihovi spletni strani , kjer najdete tudi cenik najema prostora.

Ves prihodek od vstopnic bo šel za vzdrževanje, presežek sredstev pa bo namenjen štipendijam.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!