fbpx

Nov trend je srebrni balayage. Bi si upala pobarvati lase v biserno sivo?

Ženske frizure 2021

Foto: IG @indiaalexandrial
Zadnjič posodobljeno: :

Medtem ko nekatere ženske skrivajo svoje sive lase, so druge v celoti sprejele trend sivih las. Ta barva je nov, nenavaden trend, ki se pojavlja na Instagramu in je kot nalašč za poletje. Izredno bogat biserni sijaj je tisto, zaradi česar posebna. Bi si upale narediti takšno spremembo?

“Letos bomo zagotovo videli veliko žensk, ki se bodo odločile za sive lase,” pravi James Pryce, stilist v salonu Larry King. Ne samo, da bomo začeli sprejemati svoje sive lase, ki nam jih je namenil čas (ali stres), ampak bomo po besedah Pryca svoje pramene pobarvali v številne sive odtenke. Veliko bo tudi “hibridnih” odtenkov, ki vključujejo naravne sive lase, poudarjene s pomočjo barve.

“Videli bomo veliko nežnih in svetlečih se balayagev,” pravi vodilni stilist pri Tresemméa, Aaron Carlo. “Veliko ljudi je že začelo sprejemati svojo sivo barvo, zato bomo priča inovativnim načinom za izboljšanje odtenka s tonerji in šamponi.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RJ Hughes (@rjhstyles)

Da bi lahko zares izkusili ta cvetoči trend sive barve, so blagovne znamke, kot so John Fried, Redken in Moroccanoil, že povečale svojo ponudbo za zaščito, krepitev ali ustvarjanje srebrno-sivih pramenov.

Pinterest je celo zabeležil 308-odstotni porast uporabnikov, ki iščejo različne ideje za sive lase. Tudi Bella Hadid se je poigrala s trendom in na TikToku delila video s sivimi lasmi. Resda je bil to le zelo dober filter, toda ob tako navdušenih komentarjih sledilcev, bi jo morda lahko zamikalo, da bi to res storila. Le kdo bi ji lahko očital tako lepe sive odtenke?

@babybella777Is it the gray hair?♬ original sound – Bella Hadid

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!