5 razlogov, zakaj ti bo ženska odpustila nezvestobo

Ti sploh lahko odpusti?

Foto: IG @man_influence._
Zadnjič posodobljeno: :

Prevara je strup, ki razjeda vsak odnos, v katerem se zgodi. A nekatere ženske, pa tudi moški, lažje odpustijo nezvestobo. Kaj se dogaja v njihovih mislih? Zakaj ne odidejo?

Res je, nezvestoba je zelo občutljiva tema, še posebej, če se zgodi vam. Prevarane ženske zaradi nje pogosto izgubijo zaupanje v moške, pa tudi zaupanje vase in v svojo samozavest. V njihovih mislih se poraja vprašanje, kaj je z njimi narobe, kaj so naredile narobe, da jih je moški prevaral.

Tiste, ki se zavedajo svoje vrednosti, vedo, da so se moški odločili za varanje (in ne za pogovor), za kar niso krive one. In takšne ženske bodo prevaro le težko odpustile.

Kdaj pa lahko pričakujete, da vam bo morda “pogledala skozi prste”? Tu je 5 razlogov, zaradi katerih vam bo ženska morda odpustila nezvestobo in ostala z vami.

1. Preveč vas ima rada

Preprosto vas ima preveč rada. Čeprav ste jo prizadeli, ne more nič proti svojim občutkom. Morda ima celo občutek, da ste po prevari še globlje povezani, saj vas ima rada tudi z “napako”.

Takšna ženska je v stanju, da ostane z vami skozi vse vaše napake, ne glede na to, kakšne so. To pa še ne pomeni, da je vaša dejanja ne prizadenejo in da je ne boli. Nekega dne bo spoznala, da ne zmore več prenašati vseh teh ran in da ima takšnega obnašanja dovolj. Takrat bo odšla.

2. Zapomni si le lepe trenutke

Obstajajo ženske, ki so večne optimistke in bodo pretehtale vaše napake. Če ste jo prevarali samo enkrat in se je skozi ves čas, ko je bila z vami, počutila odlično, bo ostala. Če se nista prepirala, sta se dobro razumela, spoštovala, uživala drug z drugim, se bo morda odločila, da vam bo verjela, da je to le madež na drugače popolnoma dobri zvezi.

Madeži se lahko izbrišejo in če stvari izpustite, vas ne obremenjujejo več. Če pa jo boste ponovno prizadeli, se bo njeno srce razbilo na koščke. Če boste v vajin odnos vnašali več madežev, kakor dobrih stvari, bo odšla, ne da bi se poslovila.

3. Verjame, da ne boste več storili enake napake

To je racionalna ženska, ki dela na sebi in verjame, da lahko to naredite tudi vi. Verjela vam bo, da ste se obnašali nezrelo in da se zavedate tega. Verjame, da ne boste ponovno naredili enakih, neumnih napak.

Stala vam bo ob strani, na kar ste upali. Vendar pazite, če boste napako ponovili, bo sklenila, da je to del vašega nezrelega značaja, da se ne boste nikoli spremenili, in vas bo zapustila.

4. Imata dobro spolnost

Kemija med vama je preprosto premočna. Morda ste jo varali, vendar ji to ni preprečilo, da si vas ne bi želela. Zdaj morda še bolj intenzivno in goreče, samo da bi dokazala, da je ona najboljša ženska, kar jih boste kdajkoli imeli, da ji nobena ne seže niti ni do kolen.

Če začuti, da ste nad spolnim odnosom manj navdušeni, da izgubljate tisto iskrico, v kateri je uživala, in da ji niste več tako predani, bo, čeprav nezadovoljna, še vedno ob vas. Dokler si jo želite in jo spolno zadovoljujete, bo z vami.

5. Tudi ona vas je prevarala

Ni prijetno, kajne? Ampak saj ste tudi vi to naredili! Edino vprašanje je, ali sta pripravljena drug drugemu odpustiti, ali sta pripravljena nehati bežati pred avanturo, imenovano resna zveza.

Če ne moreta sprejeti napak, ki sta jih storila, enostavno prekinita vajin odnos.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
8 stvari, ki moške pri ženskah odbijajo, one pa to počnejo vsak dan